Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

Sztárban Sztár: Tóth Andi megmutatta az esti szettjét, rendkívül szexi (videó)

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mintha csak egy denevérlány jelent volna meg a videóban, egy újabb ördögi szettet kapott Tóth Andi, akit valószínűleg a ma esti élő adásban még többen fognak figyelni.

Tóth Andi nem sokkal a Sztárban Sztár negyedik élő adása előtt jelentette be, hogy befejezi az éneklést, noha még mindig csak a húszas évei közepén jár. Döbbenet ült ki az emberek arcára, amikor meghallották a hírt, amire sokan nem számítottak.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Andi a videójában minden fontos részletről beszámolt, amik alapján nagyon is érthető és indokolt, miért döntött így. Ugyanakkor mindez valószínűleg nem tart majd örökké, és többek között Szikora Róbert is mellette áll.

A legendás énekes után egy másik legenda, Csepregi Éva is elmondta a véleményét, akárcsak a szintén óriási karriert befutott Zalatnay Sarolta. Mindhárman ugyanazon a véleményen vannak, Andi egy igazán kivételes tehetség.

A Sztárban Sztár versenyzője, Schoblocher Barbara azt mondta, Andit nem szabad egy egyszerű celebként kezelni. Sokkal több annál, és noha sokat is bizonyított, valamiért az emberek egy rész nem fogadja el őt.

Andi természetesen ott van a Sztárban Sztár helyszínén, nagyban készül a negyedik élő show-ra. Ha kíváncsi vagy a ma esti szettjére, annak egyik fontos részletére, akkor kattints erre a linkre a videóért.