Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Demonstráció miatt változik a forgalmi rend pénteken és szombaton is Budapesten

Minden fontos információ egy helyen.

...svg content...Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint demonstráció miatt pénteken lezárják a Széchenyi István teret, a Lánchidat és a József Attila utcát, valamint szombat délután a Széchenyi István teret, így módosul a BKK egyes járatainak menetrendje is.

A demonstráció várhatóan pénteken 17 és 20 óra között, illetve szombaton 16 és 19 óra között zajlik majd az V. kerületi Széchenyi István téren, a Belügyminisztérium előtt. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Az esemény miatt pénteken lezárják a Széchenyi István teret, a Lánchidat és a József Attila utcát, ezért a 16-os, a 105-ös, a 178-as, a 210-es, a 210B és a 216-os autóbuszok mindkét irányban az Erzsébet hídon át közlekednek.

A József Attila utca korlátozásakor a 15-ös autóbusz a Boráros tér felé terelve jár, a 9-es autóbusz pedig a Báthory utca-Bajcsy-Zsilinszky út és Astoria megállóhelyei között áll meg.

Szombaton várhatóan csak a Széchenyi István teret zárják le, és ekkor a 16-os, a 105-ös, a 178-as, a 210-es, a 210B és a 216-os autóbuszok csak Buda felé közlekednek az Erzsébet hídon át, míg Pest irányába a József nádor tér helyett az Erzsébet téren állnak meg.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.