2021.07.28

Hajdú Péter nagy bejelentése, régóta vártak rá

Hajdú Péter szerdára időzítette a nagy bejelentést, amire régóta vártak a nézők, és valószínűleg ezúttal sem fognak unatkozni.

2021.07.28

Tóth Gabi férjét is felháborítja, ami most Hosszú Katinkával szemben történik

Krausz Gábor sem hagyta szó nélkül a dolgot, miután Hosszú Katinkát folyamatos támadások érik a tokiói eredményei miatt.

2021.07.28

Sebestyén Balázs a legértékesebb a Forbes hírességek listáján, reagált is rá

A Forbes elkészítette az aktuális hazai hírességek listáját, amin a legértékesebb celebek szerepelnek, köztük Sebestyén Balázzsal.

2021.07.28

Ahogyan még nem láthattuk Curtist, de ez is pengén áll neki

Magyarország leghíresebb rappere mindig meg tudja lepni az embert, most is hasonlóan tett, és a közönség maximálisan elégedett.

2021.07.28

Napnyugatakor fotózták a gyönyörű Palvin Barbit

Újabb nagyszerű képek készültek a világhírű magyar modellről, ezúttal a napnyugtát használták ki, hogy remek felvételekkel örökítsék meg a pillanatokat.

2021.07.28

Nádai Anikó fenségesen néz ki, és fenséges helyen is nyaral a szerelmével

A képeket látva kissé „irigykedünk”, mert csodálatos helyet választott magának a pár, akik között csak úgy izzik a levegő.

2021.07.28

Gyuricza Dóri elmondta, mit akar látni maga előtt, amikor véget ér a földi élete

Gyurciza Dóri egy olyan téma kapcsán szólalt meg, ami sokakat foglalkoztathat, és olyasvalami, amiről nincs igazán tudomása az embernek.

2021.07.28

Gáspár Laci tovább fejlődött, ilyen izmos jelenleg az X-Faktor sztárja

A forgatások között sem áll le az edzésekkel az X-Faktor sztárja, aki az évek múlásával hatalmas átalakuláson ment keresztül.

2021.07.28

Exatlon-Gréti naplementében mutatta meg rendkívül formás testét

Szente Grétit már számtalan különleges megvilágításban láthattuk, de így talán még soha, miközben akrobatikus mozdulttal köszönt el a naptól.

2021.07.28

A Baywatch egykori sztárja sokkolóan szexi képet osztott meg magáról

Ha megtudjátok, hogy hány esztendősen hozza ezt a formát a sztár, akkor fogtok igazán „sokkot” kapni, mert minden képzeletet felülmúl.