2021.05.16

Mesterséges intelligenciával turbózták fel a GTA 5 kinézetét

Úgy tűnhet, mintha a valóságban járnánk, holott a mesterséges intelligencia segítségével frissítették fel a gengszterszimulátor külsejét.

2021.05.16

Hosszú évekig eltarthat a globális chiphiány

Az IBM vezére, Jim Whitehurst szerint nem csupán hónapokig tartó hiányról beszélhetünk, a globális chipkrízis ugyanis több mint két évig elhúzódhat, melynek révén több milliárd dollár bevételtől eshetnek el az autógyártók.

2021.05.16

Lenyűgöző csúcsmobillal hódítaná meg a piacot az Asus

Tegnap mutatta be legújabb zászlóshajóit a tajvani techóriás, a modellek a Zenfone 8 márkajelzést kapták meg.

2021.05.16

Felkerültek a világhálóra a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro első renderfotói

A Google már jó ideje népszerű választásnak számít a tiszta Android operációs rendszert igénylő felhasználók számára, a Pixel 6 széria pedig tovább javíthat az amerikai techóriás renoméján.

2021.05.15

Titkos ingyenes játék érkezik az Epic Game Store-ba jövő héten

Egészen rejtélyes irányt vett az Epic videójáték-áruháza, kiderült ugyanis, hogy jövő héten valami hatalmas durranásra számíthatunk az amerikai szoftveripari óriás jóvoltából.

2021.05.15

Brutális teljesítményre képesek az Apple vadonatúj, M1-es processzorral ellátott iMacjei

Az első iMac-szállítmányok jövő héten már megérkezhetnek az üzletek polcaira és az előrendelők otthonaiba, mindeközben pedig megjelentek a számítógépekről az első teszteredmények is.

2021.05.15

Nyáron felgyorsulhat a PS5 konzolok gyártási folyamata

Jim Ryan, a Sony gaming részlegének vezérigazgatója bejelentette, abban reménykednek, hogy idén nyáron valamelyest enyhülhet a helyzet a konzolpiacon.

2021.05.14

Így fest az aranyszínű Huawei P50

Hónapok óta pletykák és szóbeszédek kereszttüzébe került a kínai gyártó legújabb zászlóshajója, pár napja pedig fantasztikus renderképek kerültek fel a világhálóra, amelyek állítólag a végső modellt ábrázolják.

2021.05.14

Mindössze 300 forintba kerül három hónap Xbox Game Pass Ultimate

Bődületes akcióval állt elő a redmondi techóriás gaming részlege, a játékosok Netflixének is nevezett szolgáltatásra ugyanis három hónap erejéig potom 300 forintért fizethetünk elő.

2021.05.14

Újabb fontos információk érkeztek a Battlefield 6-ról

Miközben a rajongók tűkön ülve várják az FPS-sikerszéria következő epizódjának megjelenését, egyre több információ szivárog ki a lövöldöző játékról.