Clouds
21 Budapest
Dollár
345,38 Ft
Euró
370,54 Ft
Font
432,02 Ft
Bitcoin
26,936 $

Elmaradó teherbeesés esetén sokat segíthet ez az egyszerű módszer

A cikluskövetés által a nők megismerhetik, hol tartanak a fertilitásukban, ami megkönnyítheti a babatervezést, de az orvosok munkáját is, ha esetlegesen valamilyen probléma állna a háttérben.

Olcsó megoldást keres a lakás lehűtésére? Íme néhány tipp

A megfelelő módszer kiválasztásával hatékonyan csökkenthetjük a beltéri hőmérsékletet anélkül, hogy sok pénzt áldoznánk rá vagy bármilyen kockázatnak tennénk ki magunkat és az otthonunkat.

A szegényebb országokban közel egy havi bérbe kerül az inzulin

Egy friss tanulmány lesújtó képet fest az inzulinhoz való hozzáférésről, a legszegényebb országokban ugyanis közel egy havi bérbe kerül a létfontosságú gyógyszer.

Allergiaszezon: a pázsitfűfélékre érzékenyeknek különösen megterhelőek ezek a napok

Évről évre egyre többen keresik fel a rendelőket allergiás tünetekkel (amely a felnőtteket és a gyerekeket is érinti), ezért van szükség alapos kivizsgálásra.

Kutatás: a 8-15 éves korosztály naponta átlagosan 4 órát telefonozik

Az NMHH megbízásából készült friss felmérésből derült ki, hogy a 8 és 15 év közötti korosztály naponta átlagosan 4 órát játszik telefonjával.

További Hírek

Írország a világon elsőként vezeti be az alkohol egészségügyi címkézését

Írországban ezentúl minden alkoholtartalmú terméken elhelyeznek majd egy címkét, mely figyelmezteti a vásárlókat a kalóriatartalomra, a rák és a májbetegségek kockázatára, valamint a terhesség alatti alkoholfogyasztás veszélyeire.

Háztartási feladatokat számontartó alkalmazással vennék rá a férfiakat a takarításra

Az ingyenes alkalmazást pedig maga a spanyol kormány fejleszti, az apptól pedig azt remélik, hogy képesek lesznek ösztönözni a férfiakat, hogy ők is kivegyék a részüket a házimunkából.

WHO: két év alatt világszerte 15 millió többlethalálozást okozott a koronavírus

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által közzétett legfrissebb adatok szerint 2021 végéig világszerte csaknem 15 millió többlethalálozást okozott a koronavírus.

Figyelmeztetést adott ki a cukorpótlókkal kapcsolatban a WHO

A szervezet szerint a mesterséges édesítőszerek nem segítenek a fogyásban, és hosszú távon egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

Ha nincs lehetőséged sportolni, de fogyni szeretnél, ez a módszer lehet a megoldás

A rendszeres testmozgás rendkívül fontos és jótékony hatással van szervezetünkre, ám ez a lehetőség nem mindenki számára adott. Szakértők szerint más módja is van a fogyásnak.

A túl sok ingázás negatív hatással lehet az egészségünkre

A szakértők arra jutottak, hogy a 3 kilométernél hosszabb ingázás növeli a fizikai inaktivitás és a túlsúly, valamint a rossz alvás valószínűségét.

Gyógyító hatás helyett akár káros is lehet a zenehallgatás?

Egészségügyi szakemberek szerint bizonyos esetekben akár tragikus eseményekhez is vezethet a zenehallgatás.

Mesterséges intelligencia segíthet a melanóma korai felismerésében

Ahogy melegszik az idő és növekszik a napsütéses órák száma, érdemes fokozott figyelmet fordítani bőrünk védelmére, amelyben az Emdee Skin alkalmazás is segítséget nyújthat.

Valóban az öregedés elkerülhetetlen velejárója az ízületi gyulladás?

Egy szakértő szerint sokan gondolkodnak így, pedig ez másként is lehetne, ha az emberek nagyobb hangsúlyt fektetnének a megelőzésre.

Óceáni gyönggyel a szépségért és a regenerálódásért

Magyarországot is meghódítja az ázsiai gyógyászatban már jól ismert gyöngypor, amely számos területen felhasználható.