Dollár
387,52 Ft
Euró
394,82 Ft
Font
467,92 Ft
Bitcoin
23,912 $

Mióta itt jártál:

Friss Hírek

Minden kétséget kizáróan Csobot Adél bejelentése volt az egyik legnagyobb durranás a Dancing with the Stars 3. évadának sajtóeseményén. Az X-Faktor korábbi énekese és mentora ugyancsak rendkívül izgatott.

Az ukrán hadsereg három irányítóközpontját is orosz találat érte. 

Budapest III. kerülete sem maradhatott ki a körből, a nagy nyári melegbe is akcióba lendültek a takarítócsapatok.

A híres szépségkirálynő, modell és üzletasszony is tagja a Dancing with the Stars 3 mezőnyének, és már most arról beszélnek az emberek, hogy a favoritok között lehet.

Egy New York-i tanácsadói cég elnöke, Richard Haass szerint nem kellene az Egyesült Államoknak változtatnia Tajvannal kapcsolatos politikáján, de ennek azt kell jelentenie, hogy megfelelően reagálnak Kína hadgyakorlatára a Tajvani-szorosban.

Vécsei Bálint szerint erős csapat a Qarabag, de már a Ferencváros is megmutatta az elmúlt három évben, hogy lehet vele számolni, azaz a stabil csoportkörös klubok közé tartozik

A férfi ittas állapotban fenyegetőzött öngyilkossággal, a mentők azonban nem bírtak vele, így rendőrt hívtak, ám a férfi arra utasította kutyáit, hogy harapják meg a rendőröket.

Egyre nehezebb saját ingatlant vásárolni, miután az árak érezhetően növekedtek.

Rubint Réka nagyon izgatott a Dancing with the Stars miatt, ráadásul Andrei Mangra oldalán versenyezhet, aki nem mellesleg mindkét magyar évadban döntős volt, és legutóbb nyerni tudott Tóth Andi oldalán.

Csak úgy pörögnek a dollármilliárdok: az Egyesült Államok további 4,5 milliárd dolláros támogatást, továbbá egymilliárd dolláros fegyversegélyt biztosít Ukrajnának.