Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
19,040 $

Bizonyítékot találtak arra, hogy Japán háborúra készült a Szovjetunióval

Új dokumentumokat oldott fel a titkosítás alól az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB), amelyből kiderült, hogy Japán még 1938-ban háborúra készült a Szovjetunióval.

Videón csodálhatjuk meg, amint belecsap egy villám az éppen kitörő tűzhányóba

Az egészen egyedi eset a guatemalai Fuego vulkán közelében történt.

Vissza a jövőbe a való életben: drón hátán repült végig a városon egy férfi

Mintha a 80-as évek kasszasikerének számító filmből lépett volna elő egy Marty McFly-t megszégyenítő férfi, aki egy apró drónt meglovagolva száguldozott az éjszakában.

Értékes kalózkincseket találtak New England partjainál

Többek között olyan Közel-Keletről begyűjtött érméket találtak, amelyeket még John Avery és kalóztársai zsákmányolhattak 1695-ben.

Íme, a tudomány módszerei a fiatalság megőrzéséhez

A koronavírus-járvány kezdete óta talán mindannyian úgy érezhetjük, hogy évtizedeket öregedtünk, pedig még "csak" több mint egy éve küzdünk a koronavírus ellen. Éppen ezért joggal merül fel a kérdés, hogy milyen módszerekkel vehetjük fel a harcot az öregedés ellen, hiszen a karantén ideje alatt, vagy éppen a home office közben igen nagy eséllyel dönthettünk úgy, hogy elhalasztjuk a napi tervezett testmozgást, mondván, "majd holnap".

További Hírek

Hát persze: már játékot is csináltak a Szuezi-csatornában elakadó hajót kiásni próbáló markolóról

Az Ever Given kálváriájának egy hete és az egész helyzet abszurditása hatalmas humorforrás volt sokak számára, valakit annyira megihletett, hogy játékkal állít emléket az esemény előtt.

Édességeket kínáló robot futkos a bevásárlóközpontok polcai között

Az M&Ms cukorkákat gyártó vállalat robotját azért üzemelték be, hogy a termékek árusítása és reklámozása mellett kifigyeljék a vevők vásárlási szokásait.

Tenger felett lebegő hajót kaptak lencsevégre Nagy-Britannia partjainál

Az egészen bizarr fotón az látszik, amint egy hatalmas teherhajó a brit Cornwall kikötőjéhez közel levitál az alatta található óceán felett.

Rejtélyes titánlabdát találtak a Bahamáknál, orosz írásokkal volt tele

Nagyon furcsa, titániumból készült labdát találtak a Bahama-szigetek egyik strandján, amelynek kapcsán azt feltételezik, hogy egy orosz űrhajóról szakadhatott le, mivel tele volt orosz írásokkal.

Cilinder alakú, gyors mozgású ufót látott repülés közben egy pilóta

Bizarr második típusú találkozás történt az egyik Cincinnatiből Phoenixbe tartó járaton, a pilóta ugyanis egy cilinderre hasonlító tárgyat vélt felfedezni a repülőgép közelében, ami olyan sebesen cikázott az égen, mint egy rakéta.

A világ legvékonyabb felhőkarcolóját építhetik meg Ausztráliában

Az ausztrál Durbach Block Jaggers építész stúdió egy mindössze 6,4 méter széles felhőkarcoló tervrajzát tette le az asztalra, amit a Sydney-i 410 Pitt Streeten építhetnek meg.

Kicsinosítják az Eiffel-tornyot a 2024-es párizsi Olimpiára

Az Eiffel-torony 130 éves történetének legnagyobb mértékű felújítása indult el, hogy lehető legjobb formájában legyen a 2024-es párizsi Olimpiára, új festésének hála szolid aranyszínben pompázik majd.

Filterrel kezelt meztelen videók jelentek meg TikTokon, de kiderült, hogy a filtereket el lehet tüntetni

Egy kihívás jelent meg TikTokon, ebben emberek egy vörös filter mögött pózolnak, amely sziluettként mutatja őket, azonban megjelentek videók, melyek megmutatják, hogyan lehet a filtert eltávolítani és emiatt sokan nem boldogok.

Elon Musk gamerré drótozta egy majom agyát

Elon Musk azt állítja, az egyik startupja bedrótozta egy majom agyát, aki így képes a videójátékozásra – írja a Bloomberg.

Így néz ma ki a szovjet légierő tengeralattjáró-vadászának egyetlen darabja

Ennek a szokatlan gépnek az egyetlen prototípusa mára eléggé megtépázva pihen egy Moszkva melletti réten, de egykor a Szovjetunió legnagyobb reménye volt az Egyesült Államok tengeralattjárói ellen.