Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Orbán Viktor péntek reggeli interjúja Brüsszelről: „Egyszer már becsaptak bennünket”

Orbán Viktor a Kossuth Rádió vendége volt, több fontos témát is érintett, többek között arról is beszélt, hogy Brüsszelben egyszer már becsaptak bennünket, aminek most sok millió ember fizeti meg az árát.

Nem gyengült a határvédelem a határvadászok szolgálatba állításával

Ez is csak azt jelezheti, hogy a rendőrség nagyon is hatékony határvadászokat vett fel, illetve a gyors kiképzés is magas szintű volt.

Ötezer forintos kupont kaphatnak a rászoruló nyugdíjasok a II. kerületben

A kérelmezés menetéről és a felhasználási lehetőségekről a kerület fog pontos tájékoztatást adni a rendelet elfogadása után.

Nyár eleje óta nem találják ezt a lányt – a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Miklós Amanda Dzsenifer még a nyár elején távozott egy gyermekotthonból, ám azóta sem adott magáról életjelet, a rendőrök ezért a lakosság segítségét kérik a 16 éves lány felkutatásában.

Az Évosz szerint az energiaárak és az árfolyam még ezután emeli az építőipar árait

Az ÉVOSZ azt mondja, hogy az ukrajnai háború hatásai már beépültek, és az energiaárak, valamint az árfolyam még ezután emelni fogja az építőipar árait, ami nem a legjobb hír.

További Hírek

Nem tett jót az építőiparnak az állami beruházások leállítása

A háború okozta bizonytalanság, az egekbe szökő energia- és alapanyagárak, a magas infláció és devizaárfolyam, a megrendelők óvatossága együttesen fékezik az építőipart.

NTAK Iránytű néven szálláshelyadatokat nyilvántartó oldal indult

Az NTAK Iránytű olyan tényadatokat biztosít az előfoglalási adatok visszamutatásán keresztül, amelyek támpontot adnak az üzleti tervezéshez, az árképzéshez, valamint a marketing és értékesítési aktivitások összeállításához.

Pénteken is érdemes esőre készülni

Akár 25 fok is lehet pénteken, azonban a csapadékos időjárást nem ússzuk meg: hevesebb széllökésekkel kísért záporok és zivatarok alakulhatnak ki.

Rusvai: egyre közelebb vannak az országhoz a vírust hordozó denevérek

A koronavírus-járvány komolyabb hullámain ugyan túl vagyunk, ám a fertőzés még mindig fenyeget: Rusvai Miklós figyelmeztetett, egyre közelebb kerülnek Magyarországhoz a veszélyes fertőzést terjesztő orosz patkósdenevérek.

Az energiaválságot a fitnesztermek üzemeltetői is megérzik

Mindenkit érint az energiaválság, ám a magyarországi fitnesztermek esetében még komolyabb sokkot okoz a jelenlegi helyzet, mint annak a idején a koronavírus-járvány: piacbővítéssel, tömeges sportrendezvényekkel és új előfizetési megoldásokkal próbálnak túlélni.

Merkely bizakodó: mérföldkő lehet a tüdőrák-diagnosztikában az AI alkalmazása

Merkely Béla úgy fogalmazott, a nemzetközi szinten is élvonalbeli fejlesztés újabb lépés ahhoz, hogy elérhessék céljukat: az egyetem a világ száz legjobb és Európa legjobb öt gyógyító egyeteme közé tartozzon a Semmelweis Egyetem.

Mi lesz a forinttal és a készpénzzel?

Az utóbbi hónapokban a befektetési piacok különösen kiszámíthatatlanná váltak. Az okok között szerepel a koronavírus-járvány még mindig érzékelhető negatív hatása, az Ukrajnában zajló fegyveres konfliktus, az ellátási problémákkal küzdő gazdaságok, a magas nyersanyag- és energiaárak és az ezek összefüggésében, nemzetközi és magyar szinten is meredeken emelkedő infláció.

A mai történelmi mélypont után kicsit összekapta magát a forint

A magyar valuta ma történelmi mélypontot ért el: 423,76 forintos történelmi csúcson is állt napközben, ám estére 420 forintra erősödött az euró jegyzése.

Önkezével vetett véget életének egy újpesti gimnazista

Tragikus haláleset történt Újpesten: egy gimnazista a hírek szerint felakasztotta magát, a rendőrség szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Petícióval küzdenek az őszi szünet elhalasztása ellen

Miután a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy a spórolás jegyében a kormány úgy határozott, eltörli az idei őszi szünetet, ezzel együtt pedig meghosszabbítja a téli szünetet, megmozdultak az érintettek.