2021.04.12

Nem veheti vissza Áder János a rasszizmussal vádolt szegedi történészprofesszor kitüntetését

Múlt héten pattant ki a botrány Gulyás László, a Szegedi Tudományegyetem történészprofesszorának rasszista kijelentései körül, mely után sokan lovagkeresztje visszavételét kérték Áder János köztársasági elnöktől.

2021.04.12

Egy ötgyermekes apuka is meghalt a koronavírus miatt, segítséget kérnek családnak

A koronavírus-fertőzésben elhunyt édesapa öt gyermeket hagyott hátra, ami miatt most segítséget kérnek a család számára.

2021.04.12

Epidemiológus: nyár elejére eljuthatunk a teljes nyitásig

Oroszi Beatrix epidemiológus, a kormánynak tanácsokat adó Járványmatematikai Modellező és Epidemiológiai projektcsapat tagja elmondta, túl vagyunk a harmadik hullám csúcsán.

2021.04.12

Gördülékenyen zajlik a pedagógusok oltása Magyarországon

A Pedagógusok Szakszervezete köszönetét fejezte ki az oltási kampányban közreműködő orvosoknak és ápolóknak, valamint honvédségi alkalmazottaknak.

2021.04.12

Ki akarta rabolni, ezért meggyilkolta idős szomszédját egy férfi

Vádat emeltek azzal a 45 éves férfival szemben, aki megölte idős szomszédját azért, hogy felkutassa és megszerezze az otthonában rejtegetett készpénzt.

2021.04.12

Szijjártó: órákon belül elérjük a 3 millió beoltottat, kedden újabb adag Szputnyik-vakcina érkezik

Szijjártó Péter remek hírekkel szolgált, többek között a várható orosz szállítmányról, ami egy nagyobb adagot rejt maga mögött.

2021.04.12

Szlávik: az első és a második oltást követően is kerülnek kórházba betegek

Ez is csak azt bizonyítja, hogy az embereknek óvatosnak kell maradniuk, még az oltásuk felvételének ellenére is, mely sokkal nagyobb védelmét képes biztosítani, mintha anélkül élnénk az életünket.

2021.04.12

Két újabb harmincas áldozat életét követelte a koronavírus

Újabb 291 ember életét követelte a koronavírus, közülük ketten a harmincas éveikben jártak. 23 esetben nem tudtak alapbetegséget megállapítani.

2021.04.12

Lopás miatt vettek őrizetbe egy bosszúból emberekre köhögő férfit

Lopás miatt még március 23-án vették őrizetbe azt az újbudai kéregetőt, aki többekre ráköhögött, amiért nem adtak neki pénzt.

2021.04.12

Koronavírus-fertőzés miatt tragédiába torkollt egy születésnapi ünnepség

Összesen tízen gyűltek össze, hogy megünnepeljék nagyszülőjüket, később viszont ketten életüket vesztették covid-fertőzésben.