2021.05.16

Kiszáll Észak-Korea a Labdarúgó-világbajnokság selejtezőiből

Az Ázsiai Labdarúgó Szövetség (AFC) bejelentette, hogy Észak-Korea visszalépett a 2022-es Világbajnokság selejtezősorozatától.

2021.05.16

Több opció is van Zidane pótlására Madridban, de ez nem ilyen egyszerű

A Real Madridnak rövid időn belül kell lépnie, ugyanakkor három olyan erős jelölt is van, akikkel akár azonnal megállapodást köthetnek.

2021.05.16

Lewandowski egy nem várt sztárklubnál köthet ki, elhagyja Münchent?

Minden eddiginél nagyobb esély lehet arra, hogy Robert Lewandowski egy másik csapatnál és ligában folytassa tovább, amire ezelőtt csak egyszer volt példa.

2021.05.16

Ennyit kér az egyik legjobbjáért a Real Madrid: Varane is mehet?

Tetemesebb összeget szeretne látni a védőért cserébe a Real Madrid, aki immáron hajlandó lehet megválni tőle.

2021.05.16

Dráma: egy világsztár már biztosan kihagyni kényszerül az EB-t

Súlyosabbnak bizonyult a sérülése Zlatan Ibrahimovicnak annál, mint amire számítani lehetett, így kihagyni kényszerül a nyáron megrendezésre kerül Európa-bajnokságot.

2021.05.16

Sajtó: új korszak kezdődhet a Real Madridnál, de már Zidane nélkül

Egy újabb olyan hír látott napvilágot, mely szerint Zidane az év végén távozik Madridból, és új edzője lesz a királyi alakulatnak.

2021.05.16

Spanyol sajtó: 14 játékos is távozhat a Barcelonától nyáron

Újabb sajtóértesülések erősítették meg Spanyolországban, hogy a Barcelonánál nagytakarítás lehet a nyáron, és akár több mint egy tucat játékos is klubot válthat.

2021.05.15

Vezéráldozatra is hajlandó a Barcelona, hogy elhappolják Haalandot a riválisok elől

sajtóinformációk szerint az FC Barcelona akár el is engedheti Lionel Messit annak érdekében, hogy legyen pénzük éeigazolni a Borussia Dortmund fiatal klasszisát, Erling Haalandot.

2021.05.15

Dárdai Pálra ismét megváltóként tekinthetnek Berlinben

Dárdai Pál második berlini edzői ciklusában azt a feladatot kapta, hogy tartsa bent a csapatot a Bundesliga-élvonalban és erősítse is egy kicsit, az edző pedig sikerrel vette az akadályt.

2021.05.15

Megvan a PSG B-terve, ha Mbappé távozik

A Paris Saint-Germain továbbra is Kylian Mbappé válaszára vár, hogy hajlandó-e meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését, ám a sajtóértesülések szerint elkészítették a maguk B-tervét.