Zámbó Krisztián sírva jelentkezett be (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zámbó Krisztiánra is nagyon erős hatással volt a Sztárban Sztár döntője, nem is lehetett kérdés, hogy kinek szurkol.

Véget ért a Sztárban Sztár 2023-as évada, amit Gubik Petra nyert meg Schoblocher Barbara előtt, nem is akármilyen teljesítménnyel, mert amit egyéniben nyújtott, az egyenesen világszínvonalú volt.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Schoblocher Barbi pedig Céline Dionként tündökölt, és sokan azt gondolták, ő nyeri meg a versenyt. Oláh Ibolya a dobogó harmadik fokára állhatott fel, és ugyancsak most volt a legjobb, Tina Turnerként.

Zámbó Krisztián otthonról figyelte az eseményeket, és nem meglepő módon Barbinak drukkolt, aki korábban Zámbó Jimmyként is meggyőzte. Krisztián nem tagadta, megkönnyezte Barbi produkcióját, ahogyan most vasárnap is.

A Sztárban Sztár korábbi versenyzője a döntős produkció után jelentkezett be az oldalán, és láthattuk, milyen hatással volt rá ez az egész. Akkor még nem lehetett tudni, hogy Barbi végül második lesz.

Krisztán a kedvesével közösen követte figyelemmel a döntőt, amiről egy ideig még biztosan beszélni fognak, miközben megtudhattuk, miért is volt annyira nehéz ez a nyolc hét Tóth Andinak zsűriként.