Sztárban Sztár: Zámbó Krisztián megsiratta Schoblocher Barbara produkcióját Jimmyként

Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zámbó Krisztián nagyon hálás Schoblocher Barbarának a vasárnap esti produkciójáért, és azért, hogy ilyen tisztelettel beszélt legendás édesapjáról.

Izgalmas volt a vasárnap este, aminek a végén kiesett egy versenyző a Sztárban Sztárban, így már csak öten vannak harcban a címért. Voltak kimagasló produkciók is, például Trap Kapitány elképesztően jól hozta Soltész Rezsőt, ám ennek ellenére a nézők majdnem kiszavazták.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Végül Sipos Tomi távozott, addig Schoblocher Barbara a nap legjobbjaként ment tovább. Zámbó Jimmyt utánozta, ami többek között amiatt is volt különleges, mert a legenda fia, Zámbó Krisztián szintén ott lehetett a közönség soraiban.

„El kell mondjam, engem megsiratott, megkönnyezett.” – mondta Krisztián a TV2-nek adott interjújában. Már a produkció előtt meghatódott, és nem emlékszik arra, legutóbb mikor beszélt valaki ilyen szépen az édesapjáról.

Zámbó Jimmyt nem lehet utánozni

„Egyáltalán nem vitte tényleg humorba.” Krisztián szerint Barbi még hangnemben is ott volt, de nyilván 100%-osan lehetetlen utánozni a Királyt. „Én nagyon büszke vagyok rá.” Nagyon jól esett neki, amit hallott és látott, ráadásul testközelből.

Jól estek számára azok a szavak, amiket Jimmy kapcsán fogalmazott meg, illetve ahogyan a végén az égre mutatott. „Nagyon megható.” – fogalmazott Krisztiánnak, aki korábban versenyzőként szerepelt a műsorban.

Emlékszik, hogy egy nagyon erős covid-betegség után érkezett meg a versenybe, ami nem könnyítette meg a helyzetét, de mindent beleadott, és jól szórakozott. „Ez egy óriási nagy meló.” – folytatta az énekes, és azt is elárulta, egy koreográfiát sem tudott megtanulni a verseny során, sokszor szabadon táncolt, és néha szöveget is tévesztett.