Sztárban Sztár: Schoblocher Barbara zseniális volt Zámbó Jimmyként

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schoblocher Barbara nagyon-nagyon nehéz feladatot kapott, Zámbó Jimmyként állt színpadra, ráadásul nem is akárhogyna.

Schoblocher Barbara igen komoly megtiszteltetésben részesült, ugyanis Zámbó Jimmyként kellett színpadra állnia. Barbi is nagy legendának tartja a tragikus hirtelenséggel elment sztárt, aki olyan erővel bírt, mintha még mindig közöttünk lenne.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Az adás elején kiderült, hogy Zámbó Krisztián is ott volt a helyszínen, így egészen közelről hallgathatta meg édesapja dalát Schoblocher Barbara előadásában. Talán ez is plusz nyomást jelentett az énekesnőnek.

Nemcsak hangban, hanem külsőben is átalakult, nem is akárhogyan. Jimmy egyik legismertebb dalát adta elő, és ismét külön dicséretet szeretnénk mondani a maszkosoknak, mert 100%-os munkát végeztek.

Barbi ismét letett valami extrát a színpadra, a zsűri állva tapsolt neki, és megvolt rá az okuk. Többen meghatódtak, Marics Petire is láthatóan nagyon nagy hatással volt a dal, az egész előadás.

Tóth Andi szerint Jimmyt lehetetlen tökéletesen utánozni, és ebben van valami, mert a hangszíne világszinten is egyedülálló volt. Barbi annyira átélte a dalt, hogy remegtek a kezei, odafentről érzett valamit, megérdemelte a nagy tapsot. Kökény Attila egyetértett Andival, gyakorlatilag nem lehet megcsinálni azt, amit Jimmy csinált, és magasan értékelte a produkciót.