Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Zalatnay Sarolta védelmébe vette Tóth Andit: „Korunk egyik legjobb énekesnője”

Fotó: alatnay Sarolta táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zalatnay Sarolta is korunk egyik legjobb énekesnőjének tartja Tóth Andit, és maximálisan átérzi, min ment és megy keresztül a fiatal lány.

Tóth Andi meghozott egy nagyon nehéz döntést, ami valószínűleg nem végleges, de ki tudja, mit hoz a jövő. Hiába van karrierje csúcsán, miközben a Sztárban Sztár zsűritagja lett, úgy döntött, hogy befejezi az éneklést.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Szikora Róbert az elsők között nyilatkozott a bejelentést követően, majd röviddel ezután Csepregi Éva is megtette ugyanezt. Mindketten a védelmükbe vették Andit, akit egy nagyon kivételes tehetségnek tartanak.

Zalatnay Sarolta hasonló véleményen van, aki ugyancsak érezte magán a kiégés jeleit, méghozzá ideje korán. „Tóth Andi korunk egyik legjobb fiatal énekesnője és ez nem az én véleményem, hanem egy makacs tény.” – mondta a Borsnak a legendás énekesnő, aki hatalmas karriert tudhat maga mögött.

Zalatnay pontosan tudja, mit érez Tóth Andi

„Arról nem beszélve, hogy amolyan polihisztor is, hiszen ha utánzós műsorba hívják, akkor a döntőig jut, ha táncos műsorba vállal szerepet, akkor azt úgy nyeri meg, hogy az ember azt sem hiszi el, hogy nem a bölcsőben kezdett táncolni és persze színészként is helytáll.”

Azon a véleményen van, hogy egy ilyen sokrétű tehetséget hagyni kell szállni, mert ha valaki megvágja a tollait, akkor zuhanni kezd és elveszíti a hitét önmagában. Pontosan erről lehet szó Andi esetében is, aki rengeteg támadást kapott az évek alatt.

Cini nem hasonlítja magát Andihoz, mivel nem nyert táncversenyt, és nem is utánzott le mindenféle hazai és világsztárt, ahogyan ő, ugyanakkor ismeri az érzést. Noha már majd hat évtized telt el a berobbanása óta, mai napig nehezen dolgozza fel azt a fajta őrületet, ami akkor fogadta. Ahogy az várható volt, pánikbeteg lett, és jönni kezdtek a problémák a nagy sikerrel.

Tapasztalatból mondja, noha Andinak tiszteletben kell tartania a döntését és az érzéseit, még visszatérhet benne az a szenvedély, mint régen. Nála ezt az LGT-vel készített dupla albuma hozta meg, és az 1971-es Fák, virágok, fények című dal.