Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Zalatnay Sarolta felszólította Magyar Pétert, tüntetését ne anyák napján tartsa

Az énekesnő abban bízik, mások is csatlakoznak hozzá, s együttes erővel rábírják a jogászból lett politikust, hogy megváltoztassa a demonstráció időpontját.

További Hírek

Zalatnay Cini reagált az esetet követően, miután hétfőn betörtek hozzá, ami után a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre.

Elmondása szerint egykor ő is szerette a hatalmas kebleit, de később teherré vált számára, egyre több problémát okozott, így biztos benne, hogy Anikó is ezt fogja érezni pár év múlva.

A fiatal énekesnő sorozatban már szerepelt, s valószínűleg filmben is remekül megállná a helyét.

Cini már túltette magát a történteken, most pedig megosztotta, hogyan szerezte vissza jogosítványát.

Elmondása szerint több dologban is hasonlítanak, illetve mindketten rendkívül tehetségesek, így kétség sem fér hozzá, hogy Andi lenne a legjobb választás.

Az énekesnőt nagyon felbosszantotta az eset.

Zalatnay Cini, a legendás énekesnő nem tagadja, valóban elvették a jogosítványát ittas vezetés miatt, ugyanakkor nem is keresett kibúvót.

Egyelőre nem árultak el részleteket, de az énekesnő állította, hogy a végeredmény elképesztő lesz, amire megéri várni.

Zalatnay Sarolta is korunk egyik legjobb énekesnőjének tartja Tóth Andit, és maximálisan átérzi, min ment és megy keresztül a fiatal lány.

Elmondása szerint ott volt az eredményvárón a Bálnában is, s amióta csak az eszét tudja, jobboldali érzelműnek vallja magát.