Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Zalatnay Sarolta felszólította Magyar Pétert, tüntetését ne anyák napján tartsa

Az énekesnő abban bízik, mások is csatlakoznak hozzá, s együttes erővel rábírják a jogászból lett politikust, hogy megváltoztassa a demonstráció időpontját.

...svg content...Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Zalatnay Saroltát felháborítja, hogy Magyar Péter május 5-én, anyák napján tartja a következő nagygyűlését, így az énekesnő felszólítja a TISZA Párt alelnökét, hogy ezt a napot hagyja meg az anyák iránti tisztelet napjának és ne keverje bele a politikát. Egyúttal kiemelte, számára a zene mellett semmi sem szentebb, mint a család és az emberi összetartozás.

Ezért is döntött úgy, hogy nem hagyja szó nélkül mindezt. „Anyaként különösen felháborítónak tartom, hogy Magyar Péter úgy döntött, hogy megzavarja az anyák tiszteletére szánt napot. Az a döntése, hogy anyák napján tüntetést tart, nemcsak az anyák iránti tisztelet hiányát mutatja, hanem aláássa a család egységének fontosságát is” – mondta. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

„Ünnepeink legyenek szentek, mentesek a politikától. Miközben Magyar Péter a magyar értékekről beszél és Petőfi Sándort idézi, nyilvánvaló, hogy tettei ellentmondanak ennek az érzésnek. Petőfi hagyatéka saját érdemeire és tetteire épült, nem partnere kabátjára” – fogalmazott Zalatnay, aki azt szeretné, ha mások is csatlakoznának hozzá.

Így magánemberek és civil szervezetek is, hogy együtt rábírják a Diákhitel Központ egykori vezetőjét, változtassa meg az újabb demonstráció időpontját: „Gondolja újra az érintett napot, és mutasson tiszteletet a minket, nőket összekötő hagyományok iránt. Legyen az anyák napja az ünneplés és a megbecsülés napja!” – tette hozzá a Mandinernek nyilatkozva.

„Itt az ideje, hogy elismerje és tisztelje ezt, politikai hovatartozástól függetlenül!” – emelte ki az énekesnő. Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke egy YouTube-videóban arról beszélt, kik állhatnak Magyar mögött, akik anyagilag támogatják. Állításait Magyar sem hagyta szó nélkül, Facebook-posztban reagált minderre. De rövidesen Toroczkai válasza is megérkezett, aki azt üzente neki: „egy picivel több alázatot szeretnék javasolni”.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.