Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Megható szavakat írt édesanyjához Szentkirályi Alexandra anyák napján (fotók)

Szentkirályi Alexandra természetesen a nagy budapesti kampány ideje alatt is fordít időt a családjára, és anyák napján különleges módon köszöntötte fel az igen fiatalos édesanyját.

További Hírek

Anyák napja egy nagyon különleges esemény, és szerencsések azok, akik személyesen köszönthetik fel az édesanyjukat.

Budapest főpolgármestere a családjáról osztott meg képet, amivel felköszöntötte az édesanyját és a feleségét is. 

A gyanúsítottat azzal vádolják, hogy hátulról megragadta az anyját, fojtogatta és addig ütötte, amíg a földre nem esett – közölték az ügyészek.

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt átmeneti felmondási tilalommal védené az LMP a szülők munkahelyeit.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a közösségi oldalán tett közzé egy videót, melyben édesanyját köszöntötte Anyák Napja alkalmából.

Humorosan világított rá az Országos Meteorológiai Szolgálat arra a jelenségre, amikor adott esetben kéretlen szavakkal illetik az átlagemberek a pontatlan előrejelzéseket.

Az Anyák Napja egy remek alkalmat nyújt arra, hogy elismerésünket és szeretetünket fejezzük ki édesanyáink és nagymamáink iránt, akik az év 365 napjában a mi jobbá tételünkért fáradoztak, valamint kiváló alkalmat nyújt arra, hogy összeüljön a család.