Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Megható szavakat írt édesanyjához Szentkirályi Alexandra anyák napján (fotók)

Szentkirályi Alexandra természetesen a nagy budapesti kampány ideje alatt is fordít időt a családjára, és anyák napján különleges módon köszöntötte fel az igen fiatalos édesanyját.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra is óvja a magánéletét, ugyanakkor néhol betekintést ad a kulisszák mögé. Az egyik legismertebb politikusról beszélünk, és nemcsak a nők között, nem véletlenül szavazott neki a bizalmat a budapesti választásokra a Fidesz.

Szentkirályit sokáig kormányszóvivőként ismerhettük, de mostanában a lazább oldaláról is megmutatkozik. Korábban szintén betekintést nyújtott élete kulisszái mögé, viszont csak részletekben, a kislányát értelemszerűen erősen óvja a nyilvánosságtól, mert sajnos a világ sokat változott, és negatív irányba. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Most azonban kivételt telt, és közös fotókat posztolt szeretett édesanyjával, aki egy több mint fontos személy számára. Számára az édesanyja az az anya, akire mintaanyaként, példaképként tekinthet. Sok hasznos dolgot tanult tőle, melyeket átadhat a saját lányának, és hálás, hogy továbbra is sok időt tölthetnek el együtt.

Nemrég Orbán Viktor posztolt megható módon, most pedig Szentkirályi Alexandra tette meg ugyanezt. Nagyon hálás az anyukájának, akiért bármikor fordulhat tanácsért, és biztosak lehetünk abban, hogy 100%-osan támogatja a lányát, ebben kiélezett választási időszakban is.

„Nekem édesanyám a mintaanya. Olyan példakép, akire mindig támaszkodhatok, akár egy jótanácsra, akár egy ölelésre van szükségem. Anyaként is különösen hálás vagyok a saját anyukámnak mindenért, amit kaptam tőle, amit a saját gyermekemnek én is átadhatok. Boldog anyák napját minden anyának!” – írta anyák napján Szentkirályi Alexandra, aki mellé „Vágási Feri” is beállt a választásokra.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.