Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Szentkirály Alexandra egy igazi legendával, Nemcsák Károllyal üzent, aki szintén nem elégedett a budapesti városvezetéssel.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra folytatja a kampányát, Budapest főpolgármestere lenne, és sok új szavazót nyert meg magának az elmúlt hetekben. Karácsony Gergely még mindig vezethet a közvélemény-kutatások szerint, ám ez még változhat a szavazás végéig.

A volt kormányszóvivő feljebb kapcsolt, folyamatosan kampányol, és igyekszik rámutatni a jelenlegi városvezetés hibáira, hiányosságaira. Ezúttal egy igen frappáns videóval jelentkezett, ami sokunk számára ébreszt kellemes emlékeket, ugyanis a Szomszédok sztárjával, Vágási Ferivel üzent, akit Nemcsák Károly alakított.

A Szomszédok egyik legnagyobb sztárja volt, és sokak nagy kedvence, Mi is imádtuk Feri karakterét, amit Nemcsák szenzációsan hozott. Gyakorlatilag azonnal országosan is ismertté vált a színész és maga a karakter, amit ennyi év múltán is jól ismernek az emberek, részben mémmé vált.

„Már a Szomszédoknak is elegük van a Karácsony-féle kaotikus városvezetésből. Nemcsák Károllyal a Szomszédokból jól ismert gazdagréti társasházaknál. Hajrá, Újbuda! Hajrá Gazdagrét!” – írta a posztjában Szentkirályi Nemcsák Károly tárasságában, aki egyértelműen a Fidesz jelöltje mellett tette le a voksát.