Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Donáth Anna újabb üzenetet fogalmazott meg Magyra Péter kapcsán, és nem tudja eldönteni, ki a Tisza Párt vezetője valójában, mit is képvisel.

További Hírek

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

Noha korábban visszakozott, hétfőn bejelentette, mégis részt vesz az ATV vitáján.

Szentkirályi Alexandra szerint Budapest a csőd szélén táncol, miközben 200 milliárd forinttal adták át a város kulcsait Karácsony Gergelynek.

Vitézy Dávid Szentkirályi Alexandrához hasonlóan csak fogja a fejét az Astoriánál történtek miatt, ami sok kérdést vet fel.

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.

Budapest főpolgármestere szerint bár Magyar Péter Tisza Pártja sok embert visz utcára vidéken, szerinte fővárosi programjuk nincs, ezért nem érti az ottani indulásukat sem.

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.