Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök is megragadta a lehetőséget arra, hogy boldog anyák napját kívánjon.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió óbudai stúdiójában 2024. május 3-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor számára is rendkívül fontos család, a családi kötelék, a hagyományok, és így tovább. A hosszú évek alatt nagy családot alapított a miniszterelnök, több unokája is született, akikkel gyakran találkozik. Őket is láthattuk már egyes videós anyagokban, és a kicsik imádják a nagyapjukat.

Olyankor talán a kormányfő is megfeledkezik az állandó kihívásokról, amik Magyarországot és Európát érik. A miniszterelnök azokban az órákban érzi magát a legjobban, amikor a családtagjai veszik körül, és együtt ebédelhetnek, vacsorázhatnak, közösen, egy asztalnál beszélgethetnek.

Most, hogy anyák napja van, természetesen Orbán Viktor is megragadta a lehetőséget, és üzent az édesanyáknak. Az anyák érdemlik a legnagyobb tiszteletet, ők tartják körforgásban az életet, és a számos nehézség ellenére erősek maradnak. Orbán édesanyjával és legkisebb unokájával, Zsigmonddal üzent a nagy napon.

„Édesanyámmal és legkisebb unokámmal, Zsigmonddal. Isten éltessen minden édesanyát!” – írta Orbán Viktor a Facebook oldalán, ahol már több mint 1,2 millió követőt számol, de többek között a TikTokon is nagyon népszerű, számos videós tartalmat oszt meg a kulisszák mögül.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.