Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

További Hírek

Példátlan tiltakozáshullámot indított Giulia Cecchettin halála, akit a gyanú szerint a volt barátja, Filippo Turetta gyilkolt meg a hónap elején.

A tüntetők ily módon próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy az elmúlt időszakban látványosan megugrott az antiszemita cselekmények száma.

A számik összefogtak és bevonultak Oslóba, hogy tiltakozzanak a területükre telepített szélerőművek működtetése ellen.

A rendőrség tisztázta, Magyarországon nem lehet terrorszervezet mellett tüntetni, ellenkező esetben annak jogi következményei lehetnek.

Tüntetések törtek ki a kelet-líbiai Derna városában, ahol több ezer ember életét követelték a gátak összeomlása nyomán útjukra indult áradások.

Az Egységes Diákfront, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete és az ADOM Diákmozgalom közösen szervezte a megmozdulást.

Az Extinction Rebellion közleménye szerint addig fogják folytatni a hasonló megmozdulásokat, amíg a céljukat el nem érik.

Az emberek az utcára vonultak, hogy tiltakozzanak, ám a demonstráció erőszakba torkollott.

A dühös tüntetők az adóemelések ellen demonstráltak, ám a helyszínen készült felvételek alapján félő, hogy a bejelentettnél több tüntető is életét veszthette a kenyai biztonsági erőkkel való összecsapásokban.

A díj két évre szól, és nagy része levásárolható az ottani boltokban, ám a magyar tüntetők még így is méltánytalannak tartják.