Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Zalatnay Sarolta elárulta, mi várhat Galambos Lajosra a börtön után

Szerinte a zenésznek nagyon nehéz dolga lesz, főleg az első időszakban, amikor emberek közé, fellépésekre megy.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Zalatnay Saroltát a Fővárosi Bíróság 36 rendbeli, nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás miatt másodfokon jogerősen három év börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Az énekesnő jó magaviselet miatt két év után szabadulhatott, ám a rácsök mögött töltött idő fájdalmas emlékként él benne. Korábban elmondta, a vak szerelem és a naivitása sodorta bajba, illetve az, hogy olyanokban is megbízott, akikben nem kellett volna. Azt is elárulta, mi miatt nincs semmilyen fix megélhetése.

Most a Borsnak egyebek mellett arról beszélt: „Hibáztam, két év volt a következménye, megbűnhődtem. Ez lett a vége annak, hogy nem jól gazdálkodtam, nem voltam elég okos, naiv voltam, hogy azt hittem, tudom, de nem tudtam… Mert más a te tudásod, a te zeneiséged, karriered és más az, hogy megbotlottál. Úgy vélem, senkit sem bántottam, és igenis, az összes dolgozómat kifizettem. De már nekem is, Lajcsinak késő azt mondani, hogy bűnös vagyok! Azt nem is mi döntjük el. Amikor kimondják, hogy az vagy, bűnös vagy, akkor rájössz, hogy Úristen, ezt én valamiért kaptam”. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Mint arról korábban már több cikkünkben beszámoltunk, Galambos Lajos jelenleg a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését tölti, amelyet tavaly áprilisban kezdett meg, s ha minden jól alakul, körülbelül egy évet kell rácsok mögött töltenie, azaz 2024 júliusában szabadulhat. Emellett úgy tudni, egy különleges gyógyszernek köszönhetően javult az egészségügyi állapota is. A trombitaművész kapcsán az énekesnő azt mondta, pontosan tudja, mi várhat az édesapára, amikor a rácsok mögül kiszabadul. Egészen pontosan úgy fogalmazott:

„Tudtam, ezt végig kell csinálni, túl kell élni lelkileg! És túléltem és újra kezdtem idekint. Nehéz volt, nagyon nehéz, Lajcsinak is az lesz! Amikor a börtön után az első időszakban fellépésre mész, ott állsz a színpad mögött, és reszket kezed-lábad, hogy mit fognak szólni hozzád, hogy fognak rád reagálni. Az nagyon nehéz, mert a közönség olyan, mint a gyerekek, úgy odamondanak, hogy csak na… Szerintem Lajcsi van olyan erős, hogy ő ezt meg tudja majd csinálni, ha elhatározza, hogy folytatja a zenélést. Neki sok előnye van, ami hátrány is”.

„Ő gazdag, van saját háza, ami előny, de közben pont ezért, mert vagyona van, azt nem igazán szeretik az emberek ilyen helyzetben. Miközben könnyebbség, hogy ha nincs fellépése, akkor is van mit ennie, nehezebb lesz az emberek közé mennie” – tette hozzá Zalatnay Sarolta. Még hozzáfűzte, szurkol a zenésznek, hogy minden jól alakuljon, egyúttal azt is bevallotta: az elmúlt évek ellenére a mai napig összerezzen, ha meghall egy szirénát, vagy kulcscsörgést, vagy ha esetleg valaki hangosabban zárja be az ajtót. „Ezek mai napig kísértenek” – mondta.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.