Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Zalatnay Sarolta szerint Azahriah olyasvalaki, aki irigylésre és nem irigységre méltó

Bevallotta, gondolkodás nélkül igent mondana a fiatal zenésznek, ha vokalistákat keresne.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Azahriah Puskás Arénába meghirdetett első koncertjére szinte azonnal elkapkodták az összes jegyet, így napokon belül meghirdették a második, majd a harmadik fellépését a helyszínre, amelyek ugyancsak teltházasak lettek. Közben kiderült, hogy a 21 éves előadó nemcsak a főcímdalt énekli a Valami Amerika-sorozatban, hanem szerepel is benne. Azahriah-t a harmadik epizódtól az RTL streamingplatformján, az RTL+-on láthatják majd a nézők, a negyedik részben pedig zenélni is fog.

Az tagadhatatlan, hogy a fiatal énekes óriási sikereket ér el, amelynek kapcsán többen is őszinte véleményt fogalmaztak meg. Nemrégiben például Zalatnay Sarolta fejtette ki gondolatait a Borsnak adott nyilatkozatában. „Azahriah nem kerülte el a figyelmemet, hiszen nem a Holdon vagy a dzsungel közepén élek. Bevallom, eleinte fel-felszaladt a szemöldököm, hiszen még akkor sem mindig értettem a dalszövegeit, ha erősen koncentráltam” – kezdte az énekesnő. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Majd azzal folytatta: „Ugyanakkor azt első hallásra észrevettem, hogy ez a fiú valami egészen újat, valami nagyon bátrat hozott be a zenei palettára és ezért már önmagában is tiszteletet érdemel. Tizenkilencre húzott lapot és hatalmasat nyert”. A kritizálóknak pedig azt üzente: „Azahriah olyasvalaki, aki irigylésre és nem irigységre méltó. A kettő között hatalmas különbség feszül. Aki kritizálja, legyen szó akár korombéli zenészről, az egyszerűen nem érti, hogy a világ folyamatosan változik, és ezzel a zenei ízlés és az igények is változnak”.

Elmondása szerint arról, hogy mi érdemel sikert, nem az egyén, hanem a közönség dönt és a fiatal zenész esetében a közönség döntött. „Nem fanyalogni kell, hanem utána csinálni. Ha pedig ez nem megy, akkor illenék csendben maradni” – tette hozzá Zalatnay Sarolta. Majd arra utalt, bár talán kevesen vannak így, de ő világ életében imádott vokalista lenni, hiszen többek között Joe Cocker és Elton John mögött is énekelhetett a színpadon. Ugyanakkor az sem lenne ellenére, ha Azahriah keresné fel hasonló lehetőséggel.

„Egyébként simán igent mondanék ennek a 21 éves kölyöknek is, ha vokalistákat keresne. És hogy miért? Naná, hogy azért, hogy osztozhassak a sikerében és még egyszer láthassak a színpadról több mint hatvanezer embert. És még mielőtt a nagyokosoktól megkapnám, hogy álmodik a nyomor, ezt csak példának szántam arra vonatkozóan, hogy azért mert idősebbek vagyunk, nem kell elfelejtenünk tisztelni az új generációt és az érdemeiket és bevallani, hogy szeretnénk visszapörgetni az idő kerekét és háromszor egymás után megtölteni a Puskás Arénát”

– szögezte le.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.