Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Elképesztő bevételt hozott A galaxis őrzői harmadik része a jegypénztáraknál

A film hétfőig világszerte 289 millió dollár bevételt hozott, s ebből az USA-ban 170 milliót, ami figyelemreméltó, hiszen alig több, mint egy hete volt a mozipremier.

Böröndi Gábor: a Magyar Honvédség átalakítása fájni fog, de ez is kell a sikerhez

Állítása szerint ma ott tartunk, hogy a határaink mentén háború zajlik, ilyenkor pedig két dolgot tehetünk: felébredünk és felkészülünk rá, vagy „tovább éljük a kis békeéletünket”.

Abszolút sikerrel zárult a világ eddigi legnagyobb négynapos munkahét kísérlete

61 brit cég 2900 munkavállalója tesztelte le, milyen heti öt helyett négy napon át dolgozni, amelynek során több szempontból is jó eredmények születtek.

Tolvai Reni a sikerről: sírva kért segítséget a családtól, mert egyedül nem boldogult

Eleinte nehezen viselte a nagy pörgést és a folyamatos hajtást, ami mindössze 19 évesen zúdult a nyakába.

Kínában is tarol az Avatar: A víz útja

Kínában is hatalmas népszerűségnek örvend James Cameron legújabb filmje, hiszen elérte a 190 millió dolláros bevételt, s immáron negyedik hete tarol a mozikban.

További Hírek

Fekete Párduc 2.: az MCU 4. fázisának második legjobbja

A Fekete Párduc 2. elsöprő sikert aratott a nézők körében, így el is nyerte a megtisztelő második helyezést az MCU 4. fázisának legjobb filmjei között.

Sikeres nyarat tudhat maga mögött Erdély, szárnyalt a turizmus

Jó néhány településen fordult meg több látogató, mint a pandémia előtti utolsó békeévben, ami mindenképp sikernek mondható.

Továbbra is viszik a péksüteményeket, mint a cukrot, ami a kasszának is jót tesz

A Fornetti anyavállalata, az Aryzta eredményes időszakot tudhat maga mögött, ugyanis 18 százalékkal növelte az árbevételét egy év alatt.

Sikeres az iskolaőr program, újabb 141 intézmény élne a lehetőséggel

A szakemberek elsődleges feladata, hogy jelenlétükkel megelőzzék az erőszakot és biztonságos környezetet teremtsenek az iskolákban, az eddigi visszajelzések pedig javarészt pozitívak.

Az Uncharted kiütéses győzelemmel tarol a mozikban, elképesztő bevételt generálva

Az Uncharted olyan brutálisan jól teljesít a mozikban, hogy átlépte a 300 millió dolláros álomhatárt, ezzel maga mögé utasítva az összes Tomb Raider-filmet.

Olaszország elérte a 12 éven felüliek 80 százalékának teljes beoltására vonatkozó célt

Olaszország elérte azt a célt, hogy a hivatalos adatok szerint a 12 év feletti lakosság 80 százalékát teljes mértékben beoltották a vírus ellen, és ezzel teljesült a Róma által biztonsági határértékként kitűzött cél – derült ki vasárnap a kormányzati adatokból.

Az LG megcsinálta: bekapcsolta a 6G-t, és sikerrel működtette

Az LG Electronics (LG) sikeresen mutatta be a vezeték nélküli 6G terahertzes (THz) tartományban történő adatátvitelt és -vételt 100 méternél nagyobb távolságra, kültéri környezetben.

Van egy olyan ország, ahol instant siker lett a négynapos munkahét

Egy friss tanulmány cáfolja meg a félelmeket, hogy hátrányos lenne az egyes gazdaságokra a heti munkanapok csökkentése, pont az ellenkezője látszik kirajzolódni.

Egy egereken végzett kísérlet alapján az mRNS vakcina teljes védelmet nyújt a malária ellen

A Walter Reed Army Institute of Research és a Naval Medical Research Center tudósai a Pennsylvaniai Egyetem és az Acuitas Therapeutics kutatóival együttműködve olyan új, mRNS-technológián alapuló vakcinát fejlesztettek ki, amely az állatkísérletek alapján véd a malária ellen; eredményeiket az npj Vaccines című szaklapban publikálták.

120 éves a magyar filmipar: ingyenesen megtekinthető alkotásokkal ünnepelhetünk

A magyar film 120. évfordulóját ünnepelhetjük április 30-án, ennek apropóján pedig a Nemzeti Filmintézet biztosít számunkra minőségi szórakozást: az intézet streaming szolgáltatóján, a FILMIO-n péntek reggeltől ingyenesen tekinthetünk meg 15 felújított magyar filmklasszikust.