Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Azahriah megcsinálta: a harmadik Puskás Aréna-koncert is telt házas lesz

Hivatalos: három Puskás Aréna-koncert, három telt ház.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, október 2-án Azahriah már azzal is rekordot állított fel, hogy ő lett az első magyar előadó, aki önálló koncertet ad a Puskás Arénában, aztán október 10-én indult jegyértékesítés, és szinte azonnal lefagyott a rendszer.

Rengetegen, több tízezren kerültek várólistára és egyáltalán nem volt biztos, hogy mindenki tud majd jegyet venni a koncertre, aki a várólistára került. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel Azahriah és menedzsere bejelentette, hogy az előadó egy második koncertet is ad a Puskás Arénában. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Miután bejelentésre került a második koncert, a jegyek ismét pillanatok alatt elfogytak, s bár akkor még Azahriah menedzsere is kételkedett abban, hogy lesz egy harmadik koncert is, végül mégis bejelentették a triplázást.

Mostanra pedig biztossá vált, hogy a triplázás telt házas lesz, ugyanis az összes jegy elfogyott az összes koncertre. Erről Azariah menedzsmentje, a Supermanagement számolt be egy posztban az Instagramon:

Azahriah alig pár év leforgása alatt az egyik legnépszerűbb hazai előadóvá nőtte ki magát, dalai rendre a toplisták élére kerülnek, ráadásul nem csupán Magyarországon koncertezik, ugyanis novemberben egy 10 állomásos európai turnéra indul, s ezek a koncertek is javarészt telt házasak lesznek.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.