Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Mióta itt jártál:

Csepregi Éva szerint Tóth Andi hirtelen felindulásból döntött

Fotó: Csepregi Éva énekesnő a Csináljuk a fesztivált! című nagyszabású show-műsor ötödik adásának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. december 10-én. A Duna csatornán tíz héten át látható műsor hatvan év magyar slágereit mutatja be ismert előadóktól. MTI/Balogh Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csepregi Éva is megszólalt Tóth Andi döntése kapcsán, miszerint nem énekel többet, ami több mint valószínű, hogy messze nem örökre szól.

Tóth Andi pályafutása és élete legnagyobb bejelentésén van túl, miután megerősítette, befejezi az éneklést. Még mindig csak a 20-as évei közepén jár, és kivételes hangi adottságokkal rendelkezik, így érthető módon neki is fájó a döntés.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Ugyanakkor szüksége van erre, részletesen beszélt erről a videójában, mik vezettek el ide, ami nem egyik pillanatról a másikra történt. Szikora Róbert, a legendás énekes az elsők között reagált a sokkoló bejelentésre, ami egyeseket nem lepett meg.

Nem tartják valószínűnek, hogy Andi már soha nem fog énekelni, ez inkább csak egy szünet lehet a részéről. Hogy mit hoz a jövő, nem tudni, de fellépések nélkül sem fog unatkozni, ebben biztosak lehetünk, miközben saját ruhamárkája is lesz.

Tóth Andi hirtelen felindulásból dönthetett

Rengetegen támogatják Andit, és jót kívánnak neki, mert azt szeretnék, hogy újra boldog legyen. Nagy adottságot kapott az égiektől, amivel eddig csak részben tudott élni a nehéz időszakai és az őt ért támadások miatt.

„Ő egy igazi művészlélek, aki most nagyon fáradt és kimerült. Én azonban azt gondolom, ha kipiheni magát, nem fogja már így gondolni.” – mondta a Neoton Família nagy legendája, Csepregi Éva a Blikk hasábjain.

„Ő egy tehetséges, gyönyörű énekesnő, mindenki ilyen akar lenni, így akar énekelni, ilyen fantasztikusan táncolni, éppen ezért nem is értem pontosan a probléma lényegét. Neki a színpadon a helye!”

Csepregi nem teljesen érti Andit, mivel a csúcson van, nem szabadna abbahagynia, és ez egy igen hosszú pálya. Ugyanakkor elismeri, vannak mélypontok, és hisz abban, hogy a fiatal sztár az éneklésben leli meg a boldogságát. Azon a véleményen van, hogy Andi hirtelen felindulásból döntött így, ez egyfajta dacos visszaszólás az életnek. Sőt, Csepregi a pályafutása elején arra is gondolt, hogy kiszáll, és inkább tanul, ám végül maradt a pályán.