Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Szikora Róbert nyilatkozott Tóth Andi drámai bejelentéséről

Fotó: Szikora Róbert zeneszerző (b-j) Az Ég tartja a Földet - Erzsébet, a szerelem szentje című musical sajtótájékoztatóján Budapesten, a D50 Rendezvényközpontban 2021. november 8-án. A musical Árpád-házi Szent Erzsébet életéről szól. MTI/Kovács Attila
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi drámai bejelentése sokakat sokkolt, többek között az R-GO legendája, Szikora Róbert is reagált.

Tóth Andi jelenleg a Sztárban Sztár zsűritagja, és vasárnap is egy nagyon szexi szettben hívta fel magára a figyelmet. Marics Peti szerint néha talán túl sok minden látszik a kedveséből, de ez még pont belefér nála.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Papp Szabi, aki ugyancsak zsűritag, szintén nagyon elismerően nyilatkozott az énekesnéről. Andi sokak számára mindig is az marad, de csütörtökön bejelentette, hogy felhagy az énekléssel, melynek kapcsán minden fontos részletet elmondott.

Soha ne mondd, hogy soha, Andi még mindig nagyon fiatal, és ő sem zárta ki azt, hogy nem fogja bírni énekes karrier nélkül. Lehetséges, hogy ez a szünet és a kreatív igazgatói szerep majd feltölti őt, és igazán boldog lesz.

Sokan ledöbbentek Andi döntésén, ugyanakkor azok alapján, amiket mesélt a videójában, teljesen érthető, és ideiglenesen talán ez a helyes döntés. A legfontosabb, hogy felhőtlenül boldog legyen, ami után minden más is megváltozhat, talán új ihletet kap.

„Csak azt tudom mondani, hogy Andi borzasztóan fáradt. Egy komoly művészember, mint ő, hajlamos fekete-fehérben gondolkodni, amikor fáradt. Kellene egy pár nap, amikor kialussza magát. Neki is csak huszonnégy órája van, és azt gondolja, hogy ezt így lehet csinálni.” – reagált Szikora Róbert a Story kérdésére.

A legenda úgy látja, hogy Andi túlvállalja magát, sok mindent csinál egyszerre, és arra már nem jut ideje, hogy magával foglalkozzon. Ezzel együtt ki kell zárnia a negatív gondolatokat az életéből, mellőzve a negatív kommentek olvasását. Úgy véli, semmi baj nincs vele, és hamarosan beszélni fognak egymással, de mindezt csak egy átmeneti állapotnak tartja, ő is járt már hasonlóan, és nem egyszer.