Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Papp Szabi szerint Tóth Andi egy gyönyörű nő, akit élvezet nézni

Fotó: Instagram/Till Attila
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Papp Szabi is elmondta a véleményét Tóth Andi megjelenéséről, ami mostanában állandó téma a Sztárban Sztár miatt.

Tóth Andi régi álma teljesült azzal, hogy zsűriszerepet kapott a Sztárban Sztárban. Szigorúságot ígért, és összességében valóban ő a legszigorúbb zsűritag, többek között Oláh Ibolyának szemtől szemben fogalmazta meg a kritikáját.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Hasonlóan tett Judyval, akinek felhívta a figyelmét arra is, néhol szöveget tévesztett, miközben Oláh Ibolyát utánozta. Természetesen Judy is tisztában volt ezzel, és a TV2-nek adott interjújában kitért erre.

Andi megjelenése nagy témát szolgáltat a sajtóban, melynek kapcsán Marics Peti azt mondta, néha talán túl sok látszik a szerelméből, de ez még pont belefér nála. Mások szerint viszont sok, és nem mindenki van jó véleménnyel az énekesnő megjelenéséről.

A Bors megkrédezte Pap Szabit, a Sztárban Sztár leghumorosabb zsűritagját, meg tudja-e állni, hogy a csinos énekesnőt „stírölje” az adás alatt. „Nehéz megállni!” – válaszolt viccesen Szabi, aki kihagyhatatlan tagjává vált a műsornak.

„Istenbizony nem úgy ülök mellette, hogy micsoda csaj! De el kell ismerni, hogy gyönyörű nő, akit élvezet nézni. Talán ez a nőket kicsit bosszantja is, a férfiak meg örülnek.” Azon a véleményen van, hogy ez a fajta megjelenés teljesen belefér, mert egy showműsorról beszélünk, ahol figyelemfelkeltésre és egy kis polgárpukkasztásra is szükség van.