Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Marics Peti szerint néha kicsit sok látszik Tóth Andiból a Sztárban Sztárban

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ugyanakkor azzal a lendülettel hozzátette, ez még pont belefér, így nincs problémája barátnője megjelenésével.

Kiss Márk is azon szakemberek között van, akik a háttérben dolgoznak a TV2-es produkciókon, és sokat tesznek hozzá a megjelenéshez. A divattervező igyekszik megtartani a hírességek stílusát, ugyanakkor azokra rá is erősít, és közben kihozza őket a komfortzónájukból.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Marics Peti például eddig rendre 100%-ig elégedett volt a Márk által bemutatott ruhákkal, maximális szabadságot ad neki ebben. „Igazából mi nagyon bízunk Márkban, úgy tudom, Andival szoktak diskurálni előtte, hogy mizu.”

„Én még erre sem veszem a fáradtságot, úgyhogy én bízom Márkban. Néha van, hogy rakosgatja össze a darabokat, és nézem, hogy ‘ebből mi fog most kisülni, Márk?’ Aztán a végén mindig meglepődök, tök jól néz ki, és azért van stílusérzéke.”

Ami pedig Andit illeti, Peti szerint néha kicsit sok látszik belőle, de azon a véleményen van, hogy ennyi még pont belefér. Holdampf Linda pedig a másik három zsűritagot öltözteti, és egyvalami fontos, hogy az öt zsűritag mindig összhangban legyen.

Emiatt a két szakember rendre egyeztet egymással, és olyan végeredményt álmodnak meg, amire mindenki rámondja az igent. „Azt gondolom, mind a ketten nagyon rugalmasak vagyunk a másikkal, és igyekszünk segíteni egymás munkáját.” – mondta Linda.