Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

További Hírek

Szalai Ádám is igent mondott a Burger King reklámfilmjére, amiben nagyot alakított, és Marics Petiékkel szerepelt.

A ValMar duóját a legtöbben nem tudják elképzelni külön, ám hamarosan kénytelenek lesznek. Valkusz ugyanis az RTL-hez szerződött, míg Marics továbbra is a TV2-t erősíti. Utóbbi most elmondta, mit érez ennek kapcsán.

Többek között Gáspár Győző és Gáspár Bea is főszerepet kap a Zsákbamacska új évadában, ami minden eddiginél humorosabbnak ígérkezik.

Mostanában különösen boldognak tűnik Tóth Andi, aki a hétfői sétának is megadta a módját a kutyájával.

Egy ideje ismét itthon van a Valmar sztárja, aki egy új, rövidebb frizurával jelentkezett be, a rajongók legnagyobb örömére.

Marics Peti és Valkusz Milán talán élete eddigi legjobb nyaralását tölti a világ másik felén, ahol még a nagyobb időeltolódás sem jelenthet gondot.

Marics Petiék úgy döntöttek, a világ másik felén kapcsolódnak ki a nagy hajtás után, és ugyan idehaza is melegszik az idő, ez odakint egészen más.

Magasabb osztályon utazik Marics Peti, úton a jól megérdemelt vakációjára, amire többek között Valkusz Milán is vele tart.

Stana Alexandra láthatóan remekül érzi magát a kamerák előtt, és egyre közelebb kerülhet ahhoz, hogy teljesüljön az egyik nagy álma.

Stana Alexandra egyre többet dolgozik együtt Marics Petivel, akivel szoros a viszonya, nagyon jó barátok lehetnek.