Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Sztárban Sztár: így utánozta Judy Oláh Ibolyát, Marics Peti és Rami is sírt (videó)

Így még valószínűleg Pinkként sem izgult a levegőben énekelve Judy, mint most, amikor Oláh Ibolyát adta elő.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oláh Ibolya is tagja a Sztárban Sztár mezőnyének, és eddig rendre tökéletesen vagy szinte hibátlanul teljesített. Nem maradhattak el a magas pontszámok, de a harmadik élő adás is megmutatta, mindig vannak fordulatok.

Kamarás Iván Maszkként léphetett színpadra, Jim Carrey-t kellett megformálnia, ami sosem egyszerű feladat. Nemazalány pedig olyan szinten alakult át rockerré, hogy azt öröm volt nézni, egyértelműen most volt a legjobb. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Voltak kevésbé jó teljesítmények, és egészen kimagaslóak is. Judyt szintén sokan várták, már csak amiatt is, mert Ibolyát kellett alakítania, aki nemcsak a versenytársa, hanem a barátnője, nagyon kedvelik egymást.

Elmondta, nem akar szégyent hozni a kolléganőjére, így rendkívül keményen készült. Egészen extra, hogy olyasvalakit ad elő az egyik versenyző, akinek a versenytársáról van szó, és még mindig a mezőny tagja.

Judy produkcióját erre a linkre kattintva nézhetitek meg teljes egészében

Ibolya legismertebb dalát adta elő Judy, aminek ideje alatt Marics Peti és Lékai-Kiss Ramóna is meghatódott. Tóth Andinak néhol hamiskás volt, a tempót sem látta olyannak, mint kellett volna, így 9 pontot adott, akárcsak Szabi, míg a többiek 10-et.

Marics Peti és Lékai-Kiss Ramóna elérzékenyülése a dal alatt és után

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.