Clouds
21 Budapest
Dollár
344,24 Ft
Euró
368,77 Ft
Font
428,01 Ft
Bitcoin
25,787 $

Sztárban Sztár: Oláh Ibolya Bruno Marst utánozta, Tóth Andi kritikával illette

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Oláh Ibolya az utolsók között lépett színpadra, és óriási bulit kellett csinálnia, hiszen egy igazi táncos világsztárt alakított.

Oláh Ibolya, a Megasztár egykori sztárja, aki igent mondott a TV2-nek a Sztárban Sztár 2023-as évadára, nem szeret táncolni. Az első két élő adás ideje alatt megúszta a dolgot, ám most esélye sem volt erre.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Kiderült ugyanis, hogy Bruno Marsot kell utánoznia, aki gyakorlatilag mindig mozgásban van, és hasonlóan táncol, mint egykor Michael Jackson. Nem mellesleg olyan hangja van, amit szintén pokoli nehéz utánozni.

Nem is lehetett kérdés, hogy eddig ez volt Ibolya legnagyobb kihívása, és nemcsak a tánc miatt, hanem a hang okán is. Rendesen fel volt neki adva a lecke, ám mint mindig, most is mindent beleadott.

Amiatt is nehéz volt a dal, mivel végig mozgásban kellett lennie, így arra is figyelt, hogy maradjon erő a hangjában, illetve a hangok ne csússzanak el. A közönség remekül szórakozott, akárcsak a zsűri, Tóth Andi és Lékai-Kiss Ramóna szintén táncoltak.

Oláh Ibolya produkciója Bruno Marsként – videó

Andi az értékelés során hamar kiemelte, Ibolya nagyon is tud táncolni, amit a többiek is megerősítettek. Rami úgy fogalmazott, döbbenet, amit a színpadra vitt az énekesnő, abszolúte hozta az amerikai feelinget. Hangilag viszont nehezen tudott elszakadni a karakteres hangjától, ami érthető, mert Mars totálisan más hangszín.

A zsűri értékelése Ibolyáról a produkció után