Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Sztárban Sztár: Tóth Andi különleges megjelenése vasárnap estéről (videó)

Fotó: Instagram/Till Attila
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi vasárnapi megjelenése is felkeltette az emberek figyelmét, akárcsak az elmúlt két hétben.

Tóth Andi meglehetősen hamar felvette a Sztárban Sztár zsűris ritmusát, bár eleinte kissé „hasztalannak” érezte magát. Ez már a múlt, és láthattuk, hogy milyen erős megjelenést kapott az első élő adásra.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Egy héttel később a TV2 növelte a tétet, és Andi egy nagyon szexi szettben jelent meg. Sokakat lenyűgözött vele, és megint több volt a dicséret, mint a bántó szavak, mert azokból is mindig akad valamennyi.

Andi már hozzászokhatott ehhez, tudja jól, hogyan működnek az emberek, és nem lehet mindenkinek megfelelni. Illetve ez egy show-műsor, aminek rendkívül fontos részét teszi ki a látványos megjelenés.

Vannak, akik ezt nem tudják elfogadni, és nem értik meg, hogy miről szól egy ilyen műsor. Andi pedig imádja ezeket az extra szetteket, amiket nyilván csak ezeken az eseményeken visel, a hétköznapokon már nem.

Andi frizurája teljesen megváltozott, és ezzel megint nagy sikert aratott, bár a ruhája is ötcsillagos volt, akárcsak a sminkje. Mintha csak egy hollywoodi filmből lépett volna elő, abszolút top.