Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Tóth Andi pinkben mutatta meg aktuális formáját

Tóth Andinak a pink is jól áll, mondhatni pinkben hangol élete egyik legnagyobb kihívására az RTL-nél, amivel egy nagy álma teljesülhet.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi 10 évvel ezelőtt az X-Faktorban vált sztárrá, gyerekként nyerte meg a műsort. Azóta rengeteg minden történt vele, rossz dolgok is, megannyi támadást kapott, de ez sem vetette vissza abban, hogy a saját útját járja. Egy ideje azonban nem énekel, és sokan szeretnék, ha meggondolná magát.

Lehetséges, hogy ez később meg fog történni, de az már biztos, hogy az X-Faktor új zsűritagja. Nemigazán lehetett számítani erre, mert régóta a TV2 egyik arca, és idén Megasztár és Sztárban Sztár is lesz, amikben szerepelhetett volna. Hogy volt-e felkérése, azt nem tudni, mindenesetre már nem tagja az TV2 családjának. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Úgy döntött, hogy az RTL-hez igazol, visszatér régi sikerei helyszínére. Amiatt is lesz még különlegesebb kaland számára, mert ugyan korábban volt már zsűritag a TV2-nél, akkor profikat zsűrizett Most azonban amatőr versenyzőkkel dolgozhat együtt, igazi mentor válik belőle a hetek, hónapok alatt.

Ez pedig nagy lehetőség, vágyott már valami hasonlóra, és nem lepődnénk meg, ha énekelne is a döntő környékén. Andi várja a közös munkát az új mentorokkal, különösen Majkával, akit a szakma csúcsának tart. Ők ketten valószínűleg a szigorúbb kört fogják alkotni, de sok nevetés is vár rájuk.

Andi fittsége megkérdőjelezhetetlen, csak meg kell nézni a róla készült fotókat, és azt kell mondjuk, a pink nagyon jól áll neki. Továbbra is formában van, és kíváncsian várjuk, milyen szettekben jelenik majd meg hétről hétre, ugyanis egy idő után élő lesz a műsor.