Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Egyszerűen nem fog az idő Görög Zitán, még mindig gyönyörű

Görög Zita évről évre csak egyre szebbé válik, abszolúte nem lehet azt mondani, hogy túl lenne a csúcson, nagyon fiatalosan és jól tartja magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Érdekes figyelni a hozzászólásokat a közösségi médiában, a rengeteg irigy és frusztrált embert, amikor egy csinos, vonzó nőt látnak. Még nagyobb a frusztráltság az emberek egy részében, ha az adott nő még boldog és sikeres is, miközben luxuséletet él. Elképesztő dolgokat írogatnak ezeket a frusztráltságban szenvedő emberek, és még csak nem is sejtik, mennyire rossz életük van.

Generációtól függetlenül látni ezt, de leginkább 30 felett érződik, és a nyugdíjasok között is sokan vannak, akik a tükör helyett becsmérelik a náluk sokkal fiatalabbakat, ahelyett hogy elismernék. Sajnos sokan ebben élik ki magukat, és jól látni, ahogyan egymást támogatják, szinte örülnek, amikor mások is frusztráltan írnak egy sztár fotója alá. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Jobb ezekről az emberekről nem példát venni, semmilyen formában, és a hírességek is inkább elengedik ezt. Nem kell velük foglalkozni, ilyen életet élnek, és ők már aligha fognak megváltozni, főleg az idősebbek. Görög Zita természetes szépségére is sokan irigykednek, mintha nem fogna rajta az idő.

Egy rendkívül vonzó nőről beszélünk, aki régóta ismert, a modellszakmában különösen, de egykor a televízióban is az volt, amikor műsorokat vezetett. Manapság is el tudnánk képzelni, és kicsit sajnáljuk, hogy nem maradt képernyőn, mert üde színfoltja volt a tévézésnek, de így is boldog, és sokan dicsérik a szépségét.

„Á, úgyis visszanő! Mennyiszer hallottam ezt a mondatot gyermekkoromban és hallom most is. Igen, egy ideig visszanő és tehetsz vele bármit, de közben formálódik és átalakul. A hajamra úgy gondolok, mintha egy testrészem lenne. Nem szőrként tekintek rá, hanem ápolandó területként, ami elég összetett. Fejbőr, hajhagyma, hajtő, hajvég.” – írta posztja első felében Zita, aki fotókat is közölt magáról.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.