Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Tóth Andi az X-Faktorról: én valószínűleg egy szigorúbb karaktere leszek a zsűrinek

Megjegyezte, ez még nem jelenti azt, hogy gonosz lesz, ám ha a munkáról, a zenéről van szó, azt komolyan veszi.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról már írtunk, az X-Faktor 2024-es évada a háttérben gőzerővel zajlik a válogatásokkal, rövidesen pedig a sztárok is csatlakoznak. Jelentkező most is akad bőven, ezáltal pedig a munka sem lett kevesebb. Közben arra is fény derült, hogy a mentorok között csak egyvalaki lesz ismerős a korábbi évadokból, a többiek távoztak.

Azt már tudjuk, hogy Gáspár Laci maradt a helyén, és már a hetedik évadára készül, ami új rekord. ByeAlex viszont búcsút intett a műsornak, még hónapokkal korábban jelezte, hogy meghozta az ezzel kapcsolatos döntését. Aztán Puskás Peti is hasonló elhatározásra jutott, mint mondta, az apai feladataira szeretne koncentrálni. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

De Herceg Erika sem lesz ott a zsűriben, míg Majka az első szezonjára készülhet, később pedig arról érkezett hír, hogy Valkusz Milán és Tóth Andi is csatlakoznak a csapatba. Utóbbi elárulta, izgatott a visszatérés miatt, annak pedig különösen örül, hogy Majka is ott van a mentorok között. Nemrégiben viszont az RTL Reggeliben vendégeskedett, ahol több dolgot is elmondott.

Egyebek mellett arról, hogyan készül zsűritagként az előtte álló tehetségkutatóra. „Ismerem magam annyira, hogy tudjam, én valószínűleg egy szigorúbb karaktere leszek a zsűrinek. Nem azt mondom, hogy ilyen gonosz, hanem én olyan vagyok, hogy van egy vicces oldalam, meg tökre szeretek poénkodni, de ha melóról, zenéről van szó, következetes vagyok” – fogalmazott.

Hozzátette, közös zenélésre, dalírásra nem gondolt a jövendőbeli mentoráltjaival, mert elsősorban segíteni, támogatni szeretné őket, megosztani velük a tapasztalatait, inkább ez hozza lázba. „Ott ülsz, ráadásul te is döntesz a sorsáról. Nyilván hatalmas felelősség, de igazából engem már a gondolattól is a hideg kiráz, hogy mennyi tehetséges embert fog megismerni a világ” – mondta Tóth Andi.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.