Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Hivatalos: Tóth Andi átigazolt az RTL-hez, ő az X-Faktor új női mentora

Az RTL bejelentette az X-Faktor 2024-es évadának női mentorát, amivel teljessé vált a mentorcsapat.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az X-Faktor 2024-es évada a háttérben egy ideje gőzerővel zajlik a válogatásokkal, és hamarosan a sztárok is csatlakoznak. Nagy munka vár rájuk, rengeteg jelentkezőt kell majd meghallgatniuk, akik között biztosan lesznek visszatérő figurák is. A mentorok között csak egyvalaki lesz ismerős a korábbi évadokból, a többiek távoztak.

Gáspár Laci maradt a helyén, és már a hetedik évadára készül, ami új rekord. Elsőként ByeAlex jelentette be a távozását, még hónapokkal korábban, és mint az várható volt, a többi mentor búcsút intett a produkciónak. Puskás Peti például az apai feladataira szeretne koncentrálni, az X-Faktor már nem fér bele az életébe.

Herceg Erika sem lesz ott a zsűriben, míg Majka az első szezonjára készülhet, de a TV2-nél már nem kevés tapasztalatra tett szert. Most hasonlóan nagy sikerekre készül az X-Faktorban, és lehetséges, hogy a következő években állandó tagja lesz a tehetségkutatónak, kiegészülve a többi hírességgel.

Andi nagyon boldog Majka miatt

Azok, akik Curtist várták, csalódhattak, mert a rapper nincs ott az X-Faktor mentorcsapatában, és mint kiderült, a Megasztárban sem láthatjuk. Az igazi meglepetést Valkusz Milán személye jelentette, rá csak nagyon kevesen tippelhettek, és a kritikák sem maradtak el, vannak, akik nem értik a döntést.

Ezek után egyetlen nagy kérdés maradt, hogy ki kapja meg a női széket. Korábban Tóth Andiról is pletykáltak, aki nem mellesleg gyerekként nyerte meg az X-Faktort, mely örökre különleges marad számára. Nemcsak pletyka volt, mert bejelentették, hogy Andi átszerződött az RTL-hez, és az X-Faktor női mentora lesz.

Andi az RTL-nek adott interjújában elmondta, izgatott a visszatérés miatt, és annak különösen örül, hogy Majka ott van a mentorok között. Szerinte a rapper jelenleg abszolúte a csúcs zeneiparban, és úgy érzi, ők ketten lesznek a szigorúbbak, míg Laci és Milán a lazábbak, akik majd kizökkentik őket.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.