Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

ByeAlex az X-Faktorról: szép volt, szerettem, de már nincs dolgom vele

ByeAlex nagyon őszintén és egyenesen nyilatkozott arról, miért nem lesz már mentor az X-Faktorban, amivel lezárult egy korszak számára.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

ByeAlex számára egy igen nagy lehetőséget jelentett az X-Faktor, sokan ismerték meg, azok is, akik korábban csak kevesebbet hallottak róla. Még nagyobb sztárrá vált, és messze többet szerepelt a bulvársajtóban, igencsak felkerült erre a térképre is, aminek nyilván vannak előnyei és hátrányai is, mint mindennek.

Az X-Faktor közben pihenőre ment, ám 2024-ben visszatár, teljesen megújult formában. Hamar kiderült, hogy a mentorcsapat is változni fog, és elég kézenfekvő lenne Curtis, Majka, illetve Pápai Joci szerepeltetése. Meglepődnénk, ha a trió nem lenne ott az új évadban, bár a negyedik személy körül sok lehet a kérdőjel. Ami biztos, hogy ByeAlex nem lesz ott a mentorok között, lezártnak tekinti ezt az időszakot. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

„Az elmúlt hetekben sok üzenetet kaptam az új X-Faktor kapcsán, de hivatalosan nem reagáltam semmire eddig, mert hagytam a tv-s barátaimnak, hogy első körben ők tegyék.” – írta a Facebook oldalán Alex, aki mindig őszintén és egyenesen nyilatkozik, mert így látja fairnek, és most is pontosan ugyanígy tett, betartva a protokollt is.

„Így végre lezárhatom ezt a témát, és az újságírók találgatásainak se kell már, hogy tárgya legyek. Nem leszek mentor. Én már két éve se hazudtam, amikor a döntőben búcsúztam a nézőktől. Hat évem volt benne. Komolyan vettem. Sok dal született… négyszer emelhettem győztes kezeket is a magasba.” – folytatta a bejegyzését Alex.

„Szép volt, szerettem. de már nincs dolgom vele. Tavaly is futottunk kört a csatornával, de ismét elmondtam nekik ugyanazt. szerettem a műsort, de ideje átadnom a székemet egy új mentornak. Mivel jelenleg pedig nem is létezik olyan tv-műsor itthon, ami engem érdekelne, ezért elég valószínű, hogy csak a közös slepp bulikon találkozunk a jövőben, de azok ismét nagyon erősek lesznek ám! Legközelebb pl. az Aréna a célpont; alig két hét múlva! A nehézségeket. 0203.”

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.