Korda György elnézést kért ByeAlextől, majd elénekelte Alexék dalát

Korda György elnézést kért az X-Faktor korábbi mentoráról, akit nem ismert fel, és ennek kapcsán egyértelművé tette, mi volt ennek az oka.

ByeAlex nem akarja, hogy megunják az emberek

ByeAlex számára az X-Faktor több mint meghatározó volt, de úgy érezte, eljött a búcsú ideje, miközben négyszer is megnyerte a műsort a versenyzőjével.

ByeAlex elképesztőnek tartja, egyesek miket írogatnak Schobert Laráról

ByeAlex Schobert Lara védelmére kelt, függetlenül attól, hogy nem ismeri, de azt látja, hogy miket írogatnak az emberek róla.

X-Faktor: ByeAlex már korábban jelezte az RTL-nek, hogy elfáradt

ByeAlex őszintén beszélt arról, miért döntött úgy, hogy kilép az X-Faktor stábjából, ahol nagy sikereket ért el.

ByeAlex látványos „robottáncáért” vannak most oda a követők (videó)

ByeAlex élete talán nem is lehetne boldogabb, mindene megvan, amire csak szüksége lehet, kezdve a harmonikus kapcsolatával.

További Hírek

Különleges hajszínnel lépett a futópadra ByeAlex

ByeAlex igyekszik fitten tartani magát, és ez úgy tűnik, 2023-ban sem lesz másképp, szeretett futópadja sokat segíthet neki ebben.

Még komolyabban néz ki ByeAlex BMW-je (fotók)

Eddig is menő volt a verda, de ByeAlex most húzott rajta egyet, amivel nagyon elégedett lehet, remek munkát végeztek a szakemberek.

X-Faktor: ByeAlex modern rocksztárként jelent meg

ByeAlex stílust ugyan nem váltott, befutott az új szett, ami sok rajongójának tetszett, és ő is elégedett volt a megjelenéssel.

X-Faktor: megvan a két új kieső

Ez egy újabb nagyon izgalmas és fordulatos este volt az X-Faktorban, de két versenyző már biztosan nem nyerheti meg a versenyt.

X-Faktor: rögtön kiesett két nagy kedvenc

Váratlan módon két nagy kedvenc is távozott az X-Faktor küzdelmeitől, akik már nem folytathatják tovább a versenyt, de biztosak lehetünk abban, hogy sikeresek lesznek a zeneiparban.

X-Faktor: ByeAlex reagált a szombat éjjel történtekre

Az X-Faktor első élő adásának végén többen is búcsúztak, miközben ByeAlex két versenyző annyi támadást és kritikát kapott, mint senki más a mezőnyből.

Négyen azonnal búcsúztak az X-Faktortól

Egy nagyon hosszú estén és éjszakán vannak túl a versenyzők, akik közül négyen már biztosan nem folytathatják tovább a versenyt.

X-Faktor: „Vannak olyan versenyzők, akiknek nem ott a helyük az élő show-ban”

Várható volt, hogy nem mindenki viseli jól a kiesést a mentorházban, az élő show-k kapujában, hiszen ezzel egy nagy lehetőségtől estek el.

X-Faktor: ByeAlex nem merné elvinni az élő show-ba Boros Marcit

Puskás Peti azonban megtette, kiáll a döntése mellett, még akkor is, ha ez mindkettejük számára nagy kihívás lesz.

X-Faktor: ByeAlex óriási csavart vitt be a végső kiválasztás alatt (videó)

ByeAlex eleinte úgy gondolta, nem viszi magával a két srácot az élő show-ba, majd adott nekik egy hasznos tanácsot, miután közölte velük, ott vannak az X-Faktor élő műsorában.