Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

ByeAlex soha nem gondolta volna, hogy egy egész aréna gyűlik össze a dalai miatt

Márpedig megtörtént, és nagy koncertet adott a Papp László Sportarénában, amivel feliratkozott a legnagyobbak listájára.

Fotó: ByeAlex az Eurojackpot Szuperkoncerten, a Szerencsejáték Zrt. által ötödik alkalommal megrendezett ingyenes programon a Puskás Aréna Szoborparkban 2023. szeptember 23-án. MTI/Máthé Zoltán
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Nem sokan képesek arra, hogy megtöltsék a Papp László Sportarénát. A magyar válogatott rendszeresen megcsinálja ezt, de a zeneipar más, ott ez messze nagyobb feladat, ám láthatjuk, nem létezik lehetetlen. Egyre több az olyan hazai előadó, aki képes megtölteni az arénát, ami felfoghatatlanul különleges.

ByeAlex, aki nemrég megerősítette, nem lesz ott az X-Faktor következő évadában, mert átadja a helyét, óriási erővel készült élete koncertjére. Mentálisan és lelkileg is fel kellett készülnie erre, hiszen ez óriási dolog, teljesen más érzés ekkora közönség és ilyen környezetben fellépni, mint általában más helyeken. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Egy magyar előadó számára hazai szinten gyakorlatilag ez jelenti a csúcsot, ennél nincs feljebb. Lehetséges, hogy a jövőben lesznek még nagyobb arénák Magyarországon, de biztosak vagyunk abban, hogy egyes előadók azokat is képesek lennének megtölteni, ByeAlex pedig büszkén tekinthet vissza az estére.

„Mindig éreztem, hogy a zene az utam, de azt sosem gondoltam, hogy egy napon egy egész aréna gyűlik majd össze, hogy meghallgassa a dalaimat. Én ennél többet, hogy kívánhatnék?” – tette fel a költői kérdést Alex, aki nagyon boldog, és egyúttal rendkívül hálás az embereknek, hogy mindezt lehetővé teszik számára.

Természetesen nemcsak a közönségnek mondott köszönetet, hanem többek között a zenekarjának, a stábjának, akik nem kis munkát végeztek annak érdekében, hogy ez ilyen szinten valósulhasson meg. „Köszönöm a zenekaromnak és a stábomnak a rengeteg munkát. a szeretteimnek, akik hisznek bennem. És nektek, hogy megtiszteltek a figyelmetekkel, hogy támogattok, és hogy szerettek valamiért…”

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.