Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Herceg Erika X-Faktoros távozása: az RTL talán más produkciókban számít rá jövőre?

A fiatal nő korábban elárulta, esze ágában sincs visszavonulni, bőven vannak még megvalósításra váró tervei.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, április elején derült rá fény, hogy Gáspár Laci lesz az egyik mentor a megújult X-Faktorban. Az énekes marad egyedüliként a mentorok közül, tehát ByeAlex, Herceg Erika és Puskás Peti is távozott a produkcióból. Vannak, akik örülnek ennek, míg mások sajnálják, hogy így alakultak a dolgok. ByeAlex egyébként már hónapokkal korábban döntést hozott.

Mint fogalmazott: „szép volt, szerettem, de már nincs dolgom vele”. De Puskás Peti is érzelmes szavakat fogalmazott meg a távozás kapcsán, amelyről felesége, Dallos Bogi is megosztott néhány gondolatot. Mindemellett Majka és Pápai Joci érkezése igencsak borítékolható, vagyis már csak egy kérdés maradt: ki lesz a női mentor? Erre egyelőre nincs válasz, de gyanítható, hogy szintén nagy névről van szó. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A Story ugyanakkor megjegyzi: sokan nem értik, miért vált meg az X-Faktor Herceg Erikától, akit sok éven át próbáltak megszerezni a produkció mentorának. Most mégis egy évad után elengedték a kezét. Holott mindenki azt hitte, ő és Gáspár Laci mentorok maradnak, hiszen a tavalyi Sztárbox egyik adásában ők jelentették be: folytatódik az X-Faktor, és újra várják az énekesek jelentkezését.

Végül azonban csak Laci kapott mentorszéket, Erika nem. A fiatal nő ráadásul hosszú távon is Magyarországon képzeli el az életét, szerepet kapott a Madách Színház musicaljében, a Sixben. Néhány hónapja pedig arról nyilatkozott, hogy esze ágában sincs visszavonulni, bőven vannak még megvalósításra váró tervei.

„Nem akarok leállni, nem akarok eltűnni, szeretnék új embereket megismerni a szakmából, szeretnék alkotni, és van még egy álmom: szeretném magam kipróbálni filmben vagy sorozatban” – árulta el. A lap megjegyzi, egyelőre kérdéses, valóra válhat-e Erika ezen álma, de az is megeshet, hogy az RTL más produkciókban számít rá jövőre.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.