Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Dallos Bogi: Puskás Peti nem lesz többé X-Faktor-mentor

Puskás Peti után Dallos Bogi is megosztott pár gondolatot az X-Faktor legutóbbi bejelentése kapcsán, és az t mondta, a férje nem lesz többé mentor a tehetségkutatóban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Már mindenki tudhatja, hogy Gáspár Laci lesz az egyik mentor a megújult X-Faktorban. Laci marad egyedüliként a mentorok közül, tehát ByeAlex, Herceg Erika és Puskás Peti is távozott a produkcióból. Vannak, akik örülnek ennek, míg mások sajnálják, megoszlanak a vélemények, míg Majka és Pápai Joci érkezése igencsak borítékolható.

A legnagyobb kérdés, hogy ki lesz a női mentor, aki valószínűleg szintén nagy név. Puskás Peti érzelmes szavakat fogalmazott meg a távozása kapcsán, egyszerűen már nem fér bele az idejébe az, hogy X-Faktor-mentor legyen, mert édesapa, és egy ilyen műsor kemény 6 hónapot tud jelenteni, a mentorok számár is. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

„Egy korszak véget ért. 6 évad után @apuskaspeti nem lesz többé @xfaktorhun mentor. Az ő szakmai életében és a mi kettőnk kapcsolatában ez a műsor egy nagyon fontos állomás volt. Először nézőként, aztán mentortársként és végül feleségedként követtem végig a munkádat ezen a műsoron.” – írja Bogi a posztjában.

Bogi is büszke a szerelmére, aki hat évadot húzott le az X-Faktorban, és nem mellesleg Bogi is volt mentor, majd egymásba szerettek. „Tudom, hogy a legnagyobb szenvedéllyel csináltad, és minden helyzetben ott voltál a versenyzőidnek, mindig volt egy kedves szavad a stábhoz, és olyan gyorsan tudtál váratlan helyzetekre reagálni, mint senki.”

„Nekem nagyon fogsz hiányozni a humoroddal, az elvetemült ötleteiddel, a végtelen pozitivitásoddal, és kitartásoddal ebből a műsorból, de megértem a döntést, és szerencsére itthonról nem kell, hogy hiányoljalak. A fejlődéshez viszont kell a változás, és tudom, hogy még rengeteg izgalmas kaland vár rád a képernyőn, a zenekaroddal, és a családoddal. Szeretlek.”

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.