Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Bejelentették az X-Faktor új évadának első sztármentorát

Az RTL bejelentette, hogy az X-Faktor első mentora, aki már biztosan ott lesz a mentorok között, viszont három új név fog mellé csatlakozni.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje tudhattuk, hogy az X-Faktor bejelentésre készül, pontosabban mondva az RTL a tehetségkutató kapcsán. Hónapokkal korábban nyilvánvaló vált, hogy ByeAlex nem folytatja az X-Faktorban, erről ő hozta meg a döntést. Azonnal beindultak a találgatások, hogy vajon ki lehet a helyén, és kik lehetnek az újak.

Az RTL a Fókusz szerdai adásának elején jelentette be az első nevét, a mentort, aki biztosan ott lesz a mentorok között. Azt is megerősítették, hogy három teljesen új mentor kap helyet a tehetségkutatóban, ami várható is volt. A bejelentés szerint Gáspár Laci marad az egyetlen a korábbi mentorok közül a helyén, a többiek biztosan nem térnek vissza az új évadra. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Laci rekorder, már a hetedik évadára készül, viszont Puskás Peti és Herceg Erika kikerült a körből, helyettük mások lesznek, akárcsak Alex helyén. Laci nagyon várja már az új szezont, melynek válogatói régóta zajlanak a háttérben. Sokat már nem kell várnunk arra sem, hogy kiderüljön a következő név.

„Az RTL legsikeresebb tehetségkutató műsora az X-Faktor (Gyártó: UFA Magyarország) 2024-es évada a megújulásról szól. Gáspár Laci azonban marad és hatalmas lelkesedéssel várja, hogy új társaival megkezdje a munkát. Hamarosan az is kiderül, hogy kik érkeznek Laci mellé és kik azok, akik idén mentorálják majd a tehetségeket. A 2024-es X-Faktorba még várják a jelentkezőket, mert a győztes amellett, hogy beindíthatja zenei karrierjét, 36 millió forintot is hazavihet. Az X-Faktor 2024-es új időszámítása rengeteg meglepetést tartogat majd a tévénézők, a versenyzők és a mentorok számára, így érdemes lesz a következő hetekben is figyelemmel kísérni az X-Faktorról szóló híreket.” – írja az RTL.

A TV2 is növeli a tétet, méghozzá nem akármilyen módon, hiszen hosszú idő után ismét lesz Megasztár. Nagy a titkolózás a sztárok környékén, de mindenképpen nagy nevekre számíthatunk. Ezzel együtt az is hivatalossá vált, hogy a Dancing with the Stars és a Sztárban Sztár is új évadot kap idén a Megasztár mellett.