Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Ma este a Fókuszban tesznek nagy bejelentést az X-Faktorról

Mindenki arra számít, hogy az X-Faktor új mentorait jelenti be az RTL, élen Majkával és Pápai Jocival.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt évek egyik legnagyobb híre volt, amikor tavaly év végén bejelentették, Majka és Pápai Joci elhagyja a TV2-t, hogy az RTL-nél folytassák tovább. Mindketten sokat köszönhetnek a csatornának, már csak a Sztárban Sztár leszek! miatt is, amit imádtak csinálni, és sok szép közös pillanatot éltek meg az évek alatt.

Majka számos műsorban szerepelt műsorvezetőként, majd úgy érezte, a hosszú évek után ideje visszatérnie az RTL-hez, ahol egykor minden elkezdődött számára a ValóVilággal. Ezzel szinte borítékolható vált, hogy az X-Faktor mentorai lehet a két jó barát, ami kapcsán hamarosan bejelentést kaphatunk. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Mindenki erre számít, de az igazi kérdés, hogy ki a másik két mentor, ha valóban Majka és Pápai Joci elfoglalt két széket magának a mentorasztal mögött. Egy női tagja is számíthatunk, sok híresség lenne alkalmas a feladatra, és a műsornak szintén jót tenne, ha egy olyan sztár is beszállna, aki több évtizedes zenei múlttal rendelkezik, és legenda.

Az RTL már korább megerősítette, hogy bejelentésre készülnek, majd kiderült, hogy szerda lesz az a nap, amikor közlik a hírt. Most pedig már azt is tudni, hogy a Fókusz ideje alatt jelentik be a bejelenteni valót az este folyamán, így érdemes lesz figyelni az eseményeket, és közben természetesen a TV2 sem dől hátra.

Sőt, bejelentették, hogy a Megasztár mellett útjára indítják a Dancing with the Stars és a Sztárban Sztár új évadát is. Lesz mit néznünk a nyári szünetet követően, egy rendkívül intenzív és izgalmas időszak vár ránk, megannyi tartalommal, drámával, és meglepetéssel, nem beszélve a felfedezésre váró tehetségekről.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.