Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Kiderült, mikor tesz nagy bejelentést az RTL az X-Faktorról

Minden bizonnyal lehull a lepel az X-Faktor új évadának mentorairól, és két nevet igencsak biztosra veszünk.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Már nem kellett sokat várnunk a nagy bejelentésre, és mint arról korábban beszámoltunk, az RTL valami nagyobb durranásra készül. Akkor még nem tudhattuk, hogy mi áll ennek hátterében, viszont nagyon valószínű, hogy az új mentorcsapat. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy egy teljesen új mentorcsapat fog dolgozni az X-Faktorban.

Komoly meglepetést okozna, ha Majka és Pápai Joci nem lennének ott, miután átszerződtek az RTL-hez. Több mint kézenfekvő a szereplésük, és minden adott ahhoz, hogy az X-Faktor húzóemberei legyenek. Majka egy igen látványos koncerttel hangolt a közelgő bejelentésre, de hogy kik lehetnek a többiek, az még nagy titok. Soron kívül Befutott a Transformers One trailere

Az RTL közben megerősítette, a visszaszámlálás elindult, szerda este lehull valamiről a lepel. Sokan kíváncsiak a mentorcsapatra, akár még Curtis személye sem zárható ki, miután a tavalyi évet végig dolgozta a csatornával. Egy női tagra is számíthatunk, meglepő lenne, ha csak férfiak foglalnák el a zsűriszékeket.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.