Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Majoros Hajnit megint lenyűgözte Majka

Majka ennyi idő után is tud újat mutatni, a felesége nem i s lehetne büszkébb ennél, miközben a rapper megint letett valamit az asztalra.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Majka egyre nagyobb név a szakmában, lassan nincs hova feljebb. A televíziózásban is szinte mindent elért, ami nyilván anyagi javakkal is járt, így már lakást is vásároltak a gyermekeiknek, ami igen komoly segítség. Főleg manapság, amikor ennyire elrugaszkodtak a lakásárak, különösen Budapesten és környékén.

Továbbra sem véletlen, hogy a lakás az egyik legjobb befektetés, ami idővel csak többet fog érni. Majka és Majoros Hajni még időben vásároltak lakásokat, így a gyerekeik később még stabilabb lábbal vághatnak neki az életnek. Alig pár év múlva ez az idő eljöhet, olyan gyorsan telnek az esztendők, kissé szomorú is. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Közben Majka már az RTL tagja, visszatért oda, ahonnan elindult, majd hosszú éveken át a TV2 sztárja volt. Most a riválissal készülhet nagy dobásokra, és az X-Faktor komoly bejelentésre készül, valószínűleg bejelentik a mentorokat. Sok matek nem kell hozzá, hogy Majka igencsak esélyes az egyik székre, akárcsak Pápai Joci.

A rapper ismét nagyot ment, és olyan koncertet adott, amire sokáig emlékezni fogunk. 21 ezer ember tombolt Majka eddigi legkülönlegesebb koncertje alatt, és minden bizonnyal ezt is meg fogja ugrani később. Mindig tervez valamit, nem ad heti szinten koncerteket, hanem az igazán látványos durranásokra koncentrál.

„Ééééss megcsináltad! Kattogtál, terveztél, szerveztél, próbáltál, újra nekiugrottál, nem adtad fel és elkápráztattál. Megint! A legnagyobb rajongódat – engem és 21.000 rajongótársam. Nagyon büszke vagyok Rád!” – írta nagyon büszkén és boldogan Majoros Hajni, majd Majka reakciója is befutott. „Neked akartam menő lenni mutikám”

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.