Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Nagy bejelentésre készülnek az X-Faktorban, jönnek Majkáék?

Igencsak kézenfekvőnek tűnik, hogy Majka és Pápai Joci ott lesznek a megújuló X-Faktor zsűrijében, amit lehetséges, hogy teljesen lecserél az RTL.

Fotó: Instagram/X-Faktor
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Az RTL és a TV2 egy igen szoros csatára készülhet egymás ellen, miután Majka és Pápai Joci átszerződtek. Ha beigazolódnak a tippek, akkor Majka és Pápai Joci az X-Faktor új mentorai lehetnek, ami minden bizonnyal sok nézőt vonzana a képernyőre. Ezáltal csak még élesebbé, izgalmasabbá válna a versenyt.

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a TV2-nél a Sztárban Sztár leszek! volt a nézők egyik kedvence. Majka és Tóth Gabi vitája bejárta az egész bulvársajtót, és még arra is láthattunk példát, hogy az énekesnő fogta magát, és kiviharzott a stúdióból. Ez idén már biztosan nem történhet meg, és nemcsak Majka miatt. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Nem történhet meg, mert idén nem lesz Sztárban Sztár leszek!, viszont visszatér a Megasztár. Egy hosszú szünet után élesztik újra a tehetségkutató, amiben korábban hatalmas nevek szerepeltek, és lehetséges, hogy többen közülük zsűritagok lesznek. Rúzsa Magdi nálunk abszolúte favorit a feladatra, akárcsak Tóth Vera.

Szintén érdekes kérdés, hogy az X-Faktor, mely tavaly szünetet tartott, kikkel fog dolgozni. Majka és Pápai Joci szerepel több mint egyértelműen tűnik, viszont a másik két székben még lehetnek meglepetések. Curtis, aki mostanában az RTL képernyőjén volt látható, már csak Majka miatt is izgalmasan mutatna a zsűriben.

Nagy bejelentésre készül az RTL, és jó esély van arra, hogy a zsűrit jelentik be először. „Nagy bejelentésre készülünk! Kövesd figyelemmel az X-Faktor social felületeit, hogy ne maradj le semmiről!” – olvasható a posztban, de hogy meddig kell pontosan várnunk erre a nagy bejelentésre, azt nem tudni.