Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Ma nagy bejelentést tesznek az X-Faktorban, Majka és Pápai Joci mentorok?

Sokan arra számítanak, hogy az RTL bejelenti Majkát és Pápai Jocit mentorként a megújult X-Faktorban, mely a Megasztár és a Sztárban Sztár ellen versenyezhet.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 hetekkel korábban jelentette be az év egyik legnagyobb durranását, a Megasztár visszatérését. Egy ideje nem volt példa arra, hogy a Megasztár új évadot kapjon, viszont a TV2 úgy döntött, eljött az idő. Egyelőre nem tudni, kik lesznek a zsűritagok, bár arra mindenképpen számíthatunk, hogy lehetnek közöttük korábbi győztesek.

Sőt, a TV2 megint nagy bejelentésekkel készült, ugyanis megerősítették, hogy 2024-ben is lesz Dancing with the Stars, ami a csatorna egyik legnézettebb műsora. Biztosak lehetünk abban, hogy komoly meglepetések várnak ránk a sztárok mezőnyét illetően, és mivel a TV2 eddig minden évben növelte a tétet a nevekkel, most is valami hasonlóra számíthatunk. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

A Megasztár miatt azt gondolhattuk, a Sztárban Sztár leszek! pihenőre megy, ami részben igaz is, viszont a Sztárban Sztár új évaddal jelentkezik, melyben már befutott, ismert énekesek fognak hétről hétre átalakulni. A nevek ugyancsak izgalmasak lehetnek, akárcsak a zsűri, amiben legutóbb Marics Peti és Tóth Andi is helyet kapott.

Az RTL szintén nagy dobásra készül a megújuló X-Faktorral. Korábban beszámoltunk arról, hogy bejelentésre készül a csatorna a műsor kapcsán, majd azt is megtudhattuk, mikor. Nos, a nagy nap eljött, és elég kézenfekvőnek tűnik, hogy Majka és Pápai Joci ott legyen a tehetségkutató mentorai között, miután átszerződtek az RTL-hez.

Majka és Pápai Joci nagyon jó barátok, a legjobbak, és nem egy hasonló műsort csináltak végig a TV2-nél. A Sztárban Sztár leszek!-ben keresték a tehetségeket, de a Zsákbamacskában is a főszereplők voltak, ahol a távozásuk után változtatásra volt szükség, így juthatott lehetőséghez Marics Peti. „Légy résen holnap és csekkold a social oldalainkat, mert valami izgalmassal készülünk!” – olvasható az X-Faktor oldalán a szerdai nappal kapcsolatosan.