Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Hivatalos: új évadot kap a Dancing with the Stars és a Sztárban sztár

Úgy néz ki, izgalmas őszre számíthatnak a nézők.

Fotó: Instagram/Dancing With The Stars
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója egy podcastinterjúban részletesen elemezte az előző évet a médiavállalat szempontjából, emellett több bejelentést tett a 2024-es évet illetően. Az egyik ilyen, hogy a Zsákbamacska nevű vetélkedő új évada még idén tavasszal képernyőre kerül.

Hozzátette, ezúttal is lesznek VIP epizódok, amelyekben ismert emberek próbálnak szerencsét. Míg a Kísértés című reality kapcsán úgy fogalmazott, hogy az „szintén nagyon erős és ígéretes lesz”, de ennek bemutatása csak az őszi tévés szezonban lesz látható, mivel az „erős és ígéretes produkciókat nem most kell elpufogtatni”. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Ezt követően Fischer elmondta azt is, hogy a TV2 megváltoztatta a programstratégiáját. Ez azt jelenti, hogy idén sok mindent másképp csinálnak majd, mint tavaly, és valamelyest kevesebb erőforrást biztosítanak a tavaszi szezonra, mert úgy gondolják, hogy nagy csata lesz ősszel, és arra fókuszálják jobban az erőforrásokat.

Az egyik ilyen változás pedig az lesz, hogy három nagyszabású showműsor is látható lesz ősszel a TV2-n. Itt a programigazgató kiemelte, nem volt még ilyenre példa a csatorna történetében. Az egyik ilyen a korábban már bejelentett Megasztár lesz, a másik kettőről pedig most elárulta:

2024-ben is lesz Dancing with the Stars, emellett Sztárban sztár All Star-t készítenek, szintén ősszel, ami minden bizonnyal számos nézőnek remek hírt jelent, hiszen sokan rajonganak ezekért a műsorokért. Mindez pedig Fischer Gábor SorozatWiki-nek adott interjújából derült ki, amelyet a media1.hu szemlézett.