Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Fontos bejelentést tett Stana Alexandra

A Dancing with the Stars sztárja, Stana Alexandra egy igen fontos időszakon van túl, ami csak még népszerűbbé teheti a jövőben.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Stana Alexandra lehet a TV2 egyik olyan sztárja a jövőben, aki akár műsorvezetői feladatokat is kaphat. Nem titok, nagy vágya, hogy műsorvezető legyen, és ami korábban csak álom volt, az lassan valósággá válhat. Köszönhető ez nagyban a TV2-nek, akik lehetőséget adtak számára a Dancing with the Starsban.

Eddig minden évadban szerepelt a profi táncos, nagy kedvenccé vált, és a műsoron keresztül hatalmas követőtáborra tett szert. Szép lassan az egyik legismertebb híresség lett, majd kiderült, ő Meggyes Dávid új párja. Számos támadást kapott emiatt, de kategorikusan tagadta, hogy Dávid miatta vált volna el Horváth Grétától, aki azóta csúcsformába lendült. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Már Alexandra sincs együtt Dáviddal, és továbbra sem tudni a pontos okokat. Egyik fél sem beszélt a szakításról, a találgatásokra pedig nem lehet építeni, egy nap talán fény derül mindenre, mert sokakat érdekel. Ami biztos, Alexandra népszerűsége jól látható, és a TV2 sem véletlenül bíz rá fontosabb feladatokat.

A Zsákbamacska új évadának egyik főszereplője lesz, ami alkalmat adott arra, hogy újra együtt dolgozzon Marics Petivel. Marics kapcsán tisztázta, mi van közöttük, mert egyesek már kettejüket is összeboronálták. Szandi és Peti barátok, nagyon jó a kapcsolatuk, és maximálisan megérdemelték volna a győzelme a DWS-ben.

„Véget ért egy nagyon izgalmas forgatási időszak, de ez azt jelenti, hogy hamarosan Ti is láthatjátok a tv képernyőn, hogy mennyit bolondoztunk mi hárman! Köszönjük Minden Stáb tagnak az elképesztő munkát!” – tett bejelentést Alexandra, aki már alig várja, hogy láthassa a Zsákbamacska új évadát.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.